Βήμα-βήμα πώς θα κόψεις τις αφέλειες μόνη σου στο σπίτι

By

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάντα αφέλειες. Μόνο 2-3 χρόνια στο λύκειο αποφάσισα να μην έχω αφέλειες αλλά γρήγορα επέστρεψα και πάλι σε αυτές. Τα πρώτα χρόνια πήγαινα συχνά σε κομμωτήρια για να τις κόβω κοντές ξανά και ξανά. Μέχρι που μια κομμώτρια μου έδειξε μερικά tips για να τις κόβω μόνη μου και από τότε ηρέμησα. 

Η διαδικασία για να κόψεις τις αφέλειες δεν είναι δύσκολη. Αν ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα μπορείς να καταφέρεις τέλειο αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις ένα tutorial για το πώς να κόβεις τις αφέλειες στο σπίτι σου. Αρχικά θα πρέπει να τις έχεις ισιώσει ελαφρώς και αμέσως μετά με ένα ψαλίδι τις κόβεις σιγά σιγά χωρίς να κάνεις βιαστικές και γρήγορες κινήσεις.

Λάδι καρύδας: Ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς με περισσότερες από 80 χρήσεις!

1. Χτένισε τα μαλλιά που θα ήθελες να κόψεις σε αφέλειες μπροστά στο μέτωπό σου. Όσο πιο πυκνές θέλεις να είναι τόσο πιο πολλά μαλλιά θα τραβήξεις από πίσω προς τα μπροστά.

2. Στη συνέχεια κρατώντας με το ένα χέρι τα μαλλιά σου και με το άλλο το ψαλίδι σε κάθετη φορά αρχίζεις να ψαλιδίζεις τα μαλλιά σου μέχρι να φτάσουν στο ύψος που θέλεις.

Το νούμερο 1 προϊόν για να μακρύνουν τα μαλλιά σου ΤΩΡΑ!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News