Να γιατί ο καθαρισμός προσώπου δεν πρέπει να γίνεται την ώρα του ντους!

By

Μπορεί να νομίζεις ότι κερδίζεις χρόνο κάνοντας καθαρισμό στο πρόσωπό σου την ώρα που κάνεις ντους αλλά εγώ είμαι εδώ για να σου φέρω τα κακά μαντάτα. Σταμάτα να το κάνεις! Πρέπει να το κόψεις… και ιδού ο λόγος!

Ειδικά τους χειμερινούς μήνες το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να μπεις κάτω από το καυτό νερό και να μουλιάσεις με τις ώρες. Έλα όμως που το καυτό νερό είναι καταστροφικό για το δέρμα..

Όπως λέει η διευθύντρια του Ινστιτούτου Χειρουργικής Δερματολογίας με χρήση Λέιζερ στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, Ελίζαμπεθ Τάνζι, το ντους δεν πρέπει να συνδυάζεται με τον καθαρισμό του προσώπου, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε την ακριβή θερμοκρασία του νερού.

Ο καθαρισμός του προσώπου πρέπει να γίνεται στο νιπτήρα με χλιαρό ή κρύο νερό καθώς η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο ευαίσθητη από ό,τι στο υπόλοιπο σώμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντέξει-χωρίς συνέπειες-το καυτό νερό του ντους.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
LIVE WELL Mind & Soul News & Trends

Αυτό που ετοιμάζει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στη Σέριφο με έχει αφήσει άφωνη!

Πόσο εμπνευσμένο, “μπροστά” και ιδιαίτερο είναι αυτό που ετοιμάζει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στην αγαπημένη μου Σέριφο!!! Ξέρεις τι θα...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Αυτό το προϊόν (που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου) θα σου χαρίσει σαρκώδη και γεμάτα χείλη!

Το δοκίμασα, κάνει όντως αυτά που υπόσχεται και έτσι σου παρουσιάζω τον πιο οικονομικό τρόπο για να έχεις πιο...
Διαβάστε Περισσότερα