Να τι λέει η χωρίστρα που κάνεις για την προσωπικότητά σου!

By

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ο τρόπος που κάνεις την χωρίστρα σου λέει πολλά για την προσωπικότητά σου; Σκέψου πώς συνηθίζεις να την κάνεις και διάβασε παρακάτω…

Χωρίστρα αριστερά: Οι γυναίκες που κάνουν τη χωρίστρα σου αριστερά θεωρούνται πολύ έξυπνες. Τους αρέσει να σκέφτονται πολύ, να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα και να φέρνουν τα πάντα εις πέρας. Μια από αυτές είναι και η Hillary Clinton.

kl_xwristra02

Xωρίστρα στο κέντρο: Ένα άτομο που κάνει χωρίστρα στη μέση είναι ισορροπημένο και κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη των γύρω του. Είναι ειλικρινές και πολύ ευγενικό. Παράδειγμα τέτοιου ανθρώπου είναι η Kendall Jenner.

kl_xwristra03

Zigzag ή ακανόνιστη χωρίστρα: Ένα τέτοιο άτομο καταφέρνει να παραμένει ήρεμο και cool ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι πολύ καλή φίλη και την εμπιστεύονται πολύ. Παράδειγμα αποτελεί η Gigi Hadid.

kl_xwristra04

Χωρίστρα δεξιά: Ένα άτομο που συνηθίζει να κάνει χωρίστρα δεξιά είναι ευαίσθητο και ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του προσπαθώντας να βοηθήσει τους πάντες ακόμα και αν αυτό δεν είναι εφικτό. Βασίζεται πολύ σε αυτό που του λέει η καρδιά του και λιγότερο σε αυτό που του λέει το μυαλό του. Είναι ελεύθερο πνεύμα και πολύ δημιουργικό. Η Cara Delevingne είναι ένα τέτοιο άτομο.

kl_xwristra01

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News