Να τι θα σου συμβεί αν σταματήσεις να κάνεις μπάνιο για 1 μήνα!

By

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ… και ούτε πρόκειται! Όσο και να μου λένε πως θα μου κάνει καλό, πως θα κάνω οικονομία στο νερό και άλλα πολλά, προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσει μέρα χωρίς να κάνω ένα καλό βάπτισμα στη μπανιέρα μου.

Από την άλλη, όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν να πουν τα εξής:

Δεν μυρίζεις: Στην αρχή όντως θα μυρίζεις πολύ άσχημα ειδικά αν δεν φοράς και αποσμητικό. Μετά από λίγο, όμως, φεύγει η “ιδέα”, ο οργανισμός σου φτάνει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο όπου παύεις να μυρίζεις άσχημα. Δεν μυρίζεις σαν τριαντάφυλλο αλλά δεν μυρίζεις και άσχημα. Μυρίζεις απλά σαν άνθρωπος.

Το δέρμα σου ενυδατώνεται μόνο του: Όποιος έχει δοκιμάσει να μην κάνει μπάνιο για ένα μήνα παρατηρεί πως το δέρμα του ενυδατώνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μόνο του. Επίσης, τα σπυράκια και η ακμή φεύγουν χωρίς τη χρήση προϊόντων.

Γλιτώνεις πολύ χρόνο: Για την ακρίβεις γλιτώνεις 2 χρόνια από τη ζωή σου. Αν σκεφτείς ότι περνάς τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα κάνοντας μπάνιο και ενυδατώνοντας το σώμα και το πρόσωπό σου, βγαίνει ότι ξοδεύεις 12.167 ώρες πλένοντας τον εαυτό σου.

Εσύ θα δοκίμαζες κάτι τέτοιο;

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Fashion Style

H πιο σέξι influencer μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Δες πού μπορείς να τα αγοράσεις αλλά και πού θα βρεις παρόμοια

Aν ρωτήσεις τον σύντροφό σου ή έναν οποιονδήποτε άντρα ποια influencer θεωρεί την πιο σέξι τότε είμαι σίγουρη πως...
Διαβάστε Περισσότερα