Να τι θα σου συμβεί αν σταματήσεις να κάνεις μπάνιο για 1 μήνα!

By

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ… και ούτε πρόκειται! Όσο και να μου λένε πως θα μου κάνει καλό, πως θα κάνω οικονομία στο νερό και άλλα πολλά, προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσει μέρα χωρίς να κάνω ένα καλό βάπτισμα στη μπανιέρα μου.

Από την άλλη, όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν να πουν τα εξής:

Δεν μυρίζεις: Στην αρχή όντως θα μυρίζεις πολύ άσχημα ειδικά αν δεν φοράς και αποσμητικό. Μετά από λίγο, όμως, φεύγει η “ιδέα”, ο οργανισμός σου φτάνει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο όπου παύεις να μυρίζεις άσχημα. Δεν μυρίζεις σαν τριαντάφυλλο αλλά δεν μυρίζεις και άσχημα. Μυρίζεις απλά σαν άνθρωπος.

Το δέρμα σου ενυδατώνεται μόνο του: Όποιος έχει δοκιμάσει να μην κάνει μπάνιο για ένα μήνα παρατηρεί πως το δέρμα του ενυδατώνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μόνο του. Επίσης, τα σπυράκια και η ακμή φεύγουν χωρίς τη χρήση προϊόντων.

Γλιτώνεις πολύ χρόνο: Για την ακρίβεις γλιτώνεις 2 χρόνια από τη ζωή σου. Αν σκεφτείς ότι περνάς τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα κάνοντας μπάνιο και ενυδατώνοντας το σώμα και το πρόσωπό σου, βγαίνει ότι ξοδεύεις 12.167 ώρες πλένοντας τον εαυτό σου.

Εσύ θα δοκίμαζες κάτι τέτοιο;

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μπορώ να έχω cheat day όταν κάνω δίαιτα; Μετά από πόσες μέρες μπορώ να φάω ό,τι θέλω πριν συνεχίσω;

Δες τι απαντάει σε αυτήν την ερώτηση που απασχολεί πολλούς μια νέα έρευνα Πανεπιστημίου. Εσύ μπορεί να νομίζεις πως...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
LIVE WELL Σεξ & Σχέσεις

4 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ το 2020, σύμφωνα με τους ειδικούς

Το Pure Romance, μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σεξουαλικής υγείας και της ερωτικής ζωής, διεξήγαγε...
Διαβάστε Περισσότερα