Νεανική, καλοκαιρινή όψη με ένα μόνο προϊόν ομορφιάς! Τhis is Miracle!

By

Το καλοκαίρι χρειάζεται φυσικές γυαλάδες και λαμπερά πρόσωπα. Και πως θα αιχμαλωτίσουμε αυτή την καλοκαιρινή λάμψη; Μα με το κατάλληλο highlighter, αυτό που χαρίζει φυσική λάμψη στα σωστά σημεία.

Όλες μας θέλουμε να έχουμε ένα υπέροχο look τόσο κάθε ημέρα όσο και σε ιδιαίτερες περιστάσεις. Σχεδιασμένο ως highlighter πολλαπλής χρήσης, το νέο Μax Factor Miracle Glow Duo συνδυάζει ένα ιριδίζον highlighter και ένα ήπιο highlighter που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει και να καλύψει οποιαδήποτε ατέλεια. Το μόνο που χρειάζεται να επιλέξεις είναι εάν θα χρησιμοποιήσεις και τις δύο αποχρώσεις μαζί ή μια από αυτές κάθε ημέρα.

Εφαρμόστε με τα δάχτυλα και δώστε όση ένταση θέλετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο. This is Miracle!

Δημιουργήστε την ιδανική λάμψη για εσάς με το νέο Max Factor Miracle Glow Duo

Χάρη στη διπλή του φόρμουλα που δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως highlighter και perfector, έχει δημιουργηθεί για να σου προσφέρει την επιλογή ανάμεσα στη φυσική λάμψη και την έντονη φωτεινότητα. Σε μέγεθος κατάλληλο να χωρά στην παλάμη σου, το νέο Max Factor Miracle Glow Duo σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μοναδικά γοητευτική λάμψη και να επιτύχεις το εκπληκτικό εφέ που χαρίζει ο ανοιξιάτικος ήλιος στην επιδερμίδα.

Το νέο Max Factor Miracle Glow Duo, χάρη στην oil-free σύνθεσή του και τις δύο αποχρώσεις που διαθέτει, είναι ιδανικό για να σου χαρίσει  νεανική, καλοκαιρινή όψη.

Γιατί να χρησιμοποιήσεις Highlighter;

Η ελαφριά, oil-free σύνθεση του Max Factor Miracle Glow Duo σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια όμορφη λάμψη που ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, επιλέγοντας μεταξύ τριών διαφορετικών αποχρώσεων, ώστε να ενισχύσετε το look σας χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας μια πιο νεανική και ενυδατωμένη όψη.

Highlighter Tips

  • Εφαρμόστε στις περιοχές όπου φυσικά αντανακλάται το φως για να επιτύχετε μια υπέροχα γοητευτική λάμψη από το πρωί έως το βράδυ.
  • Χρησιμοποιήστε την πιο ήπια απόχρωση για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και οποιαδήποτε άλλη ατέλεια.
  • Συνεχίστε εφαρμόζοντας την ιριδίζουσα απόχρωση για να επισημάνετε το σχήμα C γύρω από τα μάτια, στο οστό κάτω από το φρύδι, στο πάνω μέρος των ζυγωματικών, στο πιγούνι και στην καρδιά που σχηματίζεται στο επάνω χείλος για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο σαρκώδη.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News