Λεπτά φρύδια: Μύθος ή αλήθεια το ότι επιστρέφουν στη μόδα;

By

Mπορεί η μόδα να έχει επηρρεαστεί δραματικά από τις δεακετίες των 80’s και 90’s στα ρούχα μας, αλλά τουλάχιστον τα φρύδια μας παραμένουν πυκνά και γεμάτα….ή τουλάχιστον αυτό νομίζαμε μέχρι σήμερα!

Σύμφωνα με τους top beauty experts τα λεπτά φρύδια επιστρέφουν σιγά σιγά στη μόδα και θα τα βλέπουμε όλο και περισσότερο στις αγαπημένες μας stars.

Αν και ποτέ μου δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, ίσως αυτή η νέα τάση να είναι ένας τρόπος να μας πείσουν οι make up artists να μικρύνουμε έστω και λίγο τα εξωφρενικά (πλέον) πυκνά φρύδια μας.

Η Lauren Hogsden, Senior Make up Artist στην Benefit Comsetics αποκαλύπτει: «Έχω παρατηρήσει πως οι γυναίκες φεύγουν σιγά σιγά από τα βαριά, πυκνά και έντονα μαρκαρισμένα φρύδια. Πλέον οι περισσότερες επικεντρώνονται στο να δίνουν σχήμα στα φρύδια τους ακολουθώντας τη φυσική τους γραμμή- λεπτή ή φαρδιά».

Αυτό σημαίνει πως τα πολύ φαρδιά και πυκνά φρύδια φεύγουν σιγά σιγά από τη μόδα και επικρατούν περισσότερο οι πιο φυσικές γραμμές που δεν είναι τόσο έντονα τονισμένες. 

Ήδη στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο λεπτά και καλοσχηματισμένα φρύδια. Το Milk Makeup Kush Clear Brow Gel είναι ένα από αυτά και θα ενυδατώσει τα φρύδια σου δίνοντας την ψευδαίσθηση πως είναι πιο μαζεμένα και λεπτά.

Πηγή: FashionWay.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News