Το icy blonde είναι η μεγάλη επιστροφή της φετινής Άνοιξης

By

Οι κόκκινες αποχρώσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα haircolor trends της σεζόν ενώ τα highlights είναι και πάλι εδώ πιο επίκαιρα από ποτέ. Το χρώμα όμως που κάνει τη μεγάλη επιστροφή φέτος την άνοιξη είναι το icy blonde. Ναι, η εμβληματική, ξανθιά απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση σύμφωνα με το celebrity haircolorists αλλά στην πιο κομψή και μοντέρνα του εκδοχή.

Ιδανική για όσες από εσάς έχετε ήδη ανοιχτόχρωμη βάση και θέλετε μια εντυπωσιακή μεν αλλά όχι δραματική αλλαγή. Πριν όμως κλείσετε ραντεβού με τον haircolorist είναι καλό να γνωρίζετε μερικά πολύ βασικά πράγματα:

Αν έχετε σκούρα βάση θα πρέπει να κάνετε υπομονή μιας και θα χρειαστούν αρκετές ώρες ή και περισσότερες από μία επισκέψεις ώστε να πετύχετε την απόχρωση χωρίς να ταλαιπωρήσετε ή καταστρέψετε τα μαλλιά σας.

10 πράγματα που δεν ξέρουμε για το botox και τα fillers με υαλουρονικό οξύ

Θα πρέπει να ξεκινήσετε με baby blonde highlights στην κορυφή και στο μπροστινό μέρος ενώ οι άκρες πρέπει να είναι πιο ανοιχτές.

Το icy blonde για να παραμείνει φωτεινό και να μην κιτρινίσει χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το γνωστό μοβ σαμπουάν σε κάθε σας λούσιμο.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα looks για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο και να το συζητήσετε με τον haicolorist.

Δείχνει τέλειο στα μεσαίου μήκους μαλλιά και αναδεικνύεται με τους κυματισμούς.

Αυτή η μάσκα με αυγό, για την ψαλίδα και το φριζάρισμα, είναι ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά σου

Icy blonde και pixie είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

Τα icy blonde highlights στις άκρες είναι κατάλληλα για εσάς που θέλετε ένα διακριτικό εφέ.

Τα πολύ μακριά μαλλιά δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Ενώ το lob είναι απλά τέλειο.

Πηγή: faysbook.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News