Ο νέος τρόπος να κάνεις κυματιστά τα μαλλιά σου σαν του Αγγέλους της Victoria’s Secret θα σου πάρει τα μυαλά!

By

Και ποιος δεν θέλει να μάθε πώς να πετύχει τις τέλειες μπούκλες των Αγγέλων της Victoria’s Secret που κάθε χρόνο γίνονται όλο και πιο τέλειες. Δες ποια είναι η φετινή τεχνική που απογείωσε τα μαλλιά των Αγγέλων στην πασαρέλα.

1. Ξεκίνα λούζοντας κανονικά τα μαλλιά σου. Στέγνωσέ τα με το πιστολάκι καλά.

kl_kendall02

2. Έπειτα πάρε μια τούφα από τα μαλλιά σου και τύλιξέ την στο σίδερο για μπούκλες αφήνοντας το τελείωμα εκτός σίδερου. Φρόντισε να τυλίξεις την τούφα από τη μέση και κάτω και όχι ολόκληρη. Μόλις τελειώσεις κάνε το ίδιο βάζοντας στο σίδερο αυτή τη φορά ολόκληρη την τούφα εκτός από το τελείωμα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς διαφορετικούς κυμματισμούς. Κάνε το ίδιο με όλες τις τούφες σου.

3. Aν έχεις χρόνο μπορείς να πιάσεις τις μπούκλες σου ψηλά με τσιμπιδάκια και να τα αφήσεις μέχρι να κρυώσουν καλά. Μπορείς μάλιστα να τα καλύψεις με ένα διχτάκι έτσι ώστε να είναι σταθερά.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα