[swfullwidthimg image=”24230″ caption=”” align=”center” height=”400px” padding = “padding-bottom: 0;”]
Oh My Hug… Αυτό είπα όταν έλαβα ένα από τα πιο όμορφα δώρα για την μπέμπα!
Κάθε μωράκι αξίζει από τη κούνια του να φοράει τα σωστά παπούτσια!
Είναι νόμος νομίζω, κάθε μητέρα να εξιστορεί το πόσο εντύπωση έκανε στο μικρό της αγγελούδι όταν φόρεσε για πρώτη φορά τα παπουτσάκια του! Και όπως σε όλα, εμείς οι μαμάδες θέλουμε τα πρώτα βήματα του μωρού μας – έστω και αν είναι στην αγκαλιά – να είναι τα καλύτερα!
Γιατί αγάπησα τα ohmyhug!
Αυτό που κάνει μοναδικά τα ohmyhug είναι το ότι φτιάχνονται από 100% γνήσιο φυσικό δέρμα ειδικά διαλεγμένο για να ταιριάζει στη σωστή ανάπτυξη της πατουσίτσας των μωρών. Είναι μαλακό και έτσι επιτρέπει στο μωρό να νιώθει σαν να περπατάει ξυπόλυτο αλλά παράλληλα του παρέχει την προστασία που του ταιριάζει. Τα δαχτυλάκια του μωρού μπορούν να κινούνται ελεύθερα χωρίς ποτέ να τους αρνείται η πλήρης κινητικότητα.
Δημιουργείς τον δικό σου συνδυασμό
Οι μαμάδες είναι εκείνες που χαίρονται πιο πολύ τα Ohmyhug! Διαλέγουν τα χρώματα που θέλουν, τους συνδυασμούς που ταιριάζουν με τα ρουχαλάκια του μωρού, προσθέτουν φιογκάκια, φουντάκια… Έχουν νούμερα από 9 ως 36 μηνών και τα χρώματα αλλά και οι συνδυασμοί τους είναι αμέτρητοι! Είναι απίστευτο το πόσα σχέδια μπορεί να προκύψουν! Ανάλογα με την εποχή μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά σχέδια. Το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις τις εσπαντρίγιες, ενώ το χειμώνα τα πιο κλασικά σχέδια, τα ροζ hug για τα κοριτσάκια και τα μπλε hug για τα αγοράκια.
Η τέλεια εφαρμογή
Νομίζω όμως ότι τελικά για εμάς τις μαμάδες δεν παίζει τόσο ρόλο το σχέδιο όσο η τέλεια η εφαρμογή τους! Τα ohmyhug έχουν ένα κρυφό λαστιχάκι που κρατάει σταθερό το ποδαράκι στο παπούτσι!
ohmyhug σε κάθε εμφάνιση
Τα περισσότερα μωρά, ηλικίας 0-6 μηνών είναι ξυπόλυτα στο σπίτι και οι γιατροί συμφωνούν ότι αυτό είναι το καλύτερο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές φορές που τα γυμνά πατουσάκια δεν είναι η σωστή επιλογή. Όταν παίρνουμε ένα μωρό σε δημόσιους χώρους, είναι σημαντικό τα ποδαράκια του να είναι καλυμμένα για να μην έρθει σε άμεση επαφή με πράγματα που έχουν λερωθεί ή αγγιχτεί από πολύ κόσμο. Εκεί λοιπόν, τα ohmyhug είναι η καλύτερη επιλογή!
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό
Δυο τυχερές θα κερδίσουν ένα custom made ζευγάρι ohmyhug, για το μωράκι τους!
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι comment στο FB post και να μοιραστείς μαζί μου την αγαπημένη σου στιγμή με το αγγελούδι σου! Φαντάζομαι θα έχεις πολλές, αλλά μία αρκεί 🙂
Λάβε μέρος στο διαγωνισμό ΕΔΩ!
Δες περισσότερα στο www.ohmyhug.gr
[swfullwidthimg image=”24227″ caption=”” align=”center” height=”400px” padding = “padding-bottom: 0;”]