Ώρα να μάθεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να βάζεις κρέμα ματιών!

By

Με λίγα λόγια… η ώρα είναι τώρα!

Μπορεί σε γενικές γραμμές στον κόσμο της ομορφιάς να μην ισχύει το λεγόμενο “η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία”, αλλά σε ό,τι αφορά την περιποίηση των ματιών τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Αν σκεφτείς πως όταν εμφανιστούν οι πρώτες γραμμές έκφρασης και τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης στην περιοχή, η ζημιά έχει ήδη γίνει, τότε καλό είναι να έχεις ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα.

kl_kremamation01

Ξεκίνα από πολύ νωρίς

Οι περισσότερες 20άρες (και το λέω με σιγουριά γιατί ήμουν και εγώ μια από αυτές) περιποιούνται την επιδερμίδα τους ως εξής: Καθαρίζουν το πρόσωπό τους και βάζουν μια ενυδατική κρέμα. Αυτό που ξεχνούν, όμως, είναι το πιο σημαντικό. Λόγω του ότι τα μάτια είναι το πρώτο σημείο του προσώπου που φαίνονται τα σημάδια του γήρατος, καλό είναι να προσέχεις για να έχεις.

Ξεκίνα βάζοντας κρέμα ματιών μια φορά την ημέρα κάτω από τα μάτια σου κάνοντας απαλό μασάζ στην περιοχή. Θα δεις πολύ σύντομα τα μάτια σου να είναι πιο φωτεινά και πιο ενυδατωμένα.

Δες επίσης πώς να διατηρείς μέσα στη μέρα σου αυτή τη φυσική λάμψη που έχει η επιδερμίδα σου όταν ξυπνάς το πρωί!

Διόρθωσε τη ζημιά που έχει ήδη γίνει

Αν έχει σαλπάρει το πλοίο των 20 και είσαι πλέον στα 30, τότε τώρα είναι η ώρα για να διορθώσεις ό,τι ζημιά μπορεί να έχει γίνει. Παρόλο που η πρόληψη φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα, υπάρχουν προϊόντα που περιέχουν συστατικά τα οποία μπορούν να κάνουν πολύ καλό στην επιδερμίδα σου και να την αναδομήσουν. Βάζε μια τέτοια κρέμα ματιών πρωί και βράδυ κάτω από τα μάτια σου για να διορθώσεις τη “ζημιά” που έχει γίνει.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News