6 σημαντικά λάθη που κάνεις όταν εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα

By

Κάθε τύπος επιδερμίδας χρειάζεται ενυδατική κρέμα για να δείχνει και να είναι πιο υγιής! Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς την κρέμα σου και καλό είναι να την εφαρμόζεις 2 φορές την ημέρα.

Ποια είναι όμως τα λάθη που πολλές γυναίκες κάνουν και έτσι δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα;

#1. Δεν καθαρίζεις σωστά την επιδερμίδα σου Πριν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις την κρέμα σου βεβαιώσου πως έχεις κάνει πρώτα πολύ καλό καθαρισμό.

#2. Βάζεις μεγάλη ποσότητα κρέμας Η μεγάλη ποσότητα κρέμας μπορεί να φράξει τους πόρους σου με αποτέλεσμα να βγάλεις σπυράκια.

#3. Εφαρμόζεις λίγη ποσότητα Η λίγη ποσότητα κρέμας δεν θα ενυδατώσει σωστά το δέρμα σου και σύντομα θα παρατηρήσεις πως η επιδερμίδα σου θα είναι πιο ξηρή.

#4. Βιάζεσαι πολύ στην εφαρμογή της ενυδατικής σου Κάνε απαλές και κυκλικές κινήσεις χωρίς βιασύνη, ώστε να απορροφηθεί τέλεια η κρέμα σου.

#5. Βάζεις πολλά προϊόντα στο πρόσωπό σου Μπορεί οι πιο γνωστοί make up artists να προτείνουν ένα σωρό προϊόντα για το πρόσωπό σου αλλά όσο πιο λίγα βάζεις τόσο το καλύτερο. Αν ωστόσο θέλεις να τοποθετήσεις πολλές κρέμες, σέρουμ και ορούς στο δέρμα σου, φρόντισε να αφήνεις το καθένα να απορροφηθεί σωστά πριν περάσεις στο επόμενο.

#6. Δεν έχεις επιλέξει τη σωστή ενυδατική κρέμα Συμβουλεύσου κάποιον ειδικό για να μάθεις πρώτα τον τύπο της επιδερμίδας σου και στη συνέχεια επίλεξε μια κρέμα που είναι κατάλληλη για αυτήν.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News