Κορονοϊός: Οι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτόν τον καιρό

By

Ο κορονοϊός συνεχίζει την εξάπλωσή του και σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν έχουμε δει ακόμα την κορύφωση του ιού στη χώρα μας. Όσο υπάρχει αυτή η αόρατη απειλή πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτική στις ρουτίνες ομορφιάς που ακολουθούμε.

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα που ακολουθώ πιστά εδώ και μια εβδομάδα και σου τα προτείνω να τα ακολουθήσεις κι εσύ!

#1. Ακόμα και αν είσαι μέσα στο σπίτι όλη μέρα μην πιάνεις το πρόσωπό σου χωρίς να έχεις πλύνει ή απολυμάνει τα χέρια σου.

DIY: Οι πιο εύκολες πλεξούδες για κοντά μαλλιά! (video)

#2. Στο μακιγιάζ χρησιμοποίησε πινέλα και σφουγγαράκια αντί για τα χέρια σου. Πλύνε συχνά τα πινέλα σου με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι.

#3. Το ξέρω πως τα μεγάλα νύχια είναι must αλλά αυτές τις μέρες καλύτερα να είσαι υγιής παρά να έχεις τέλεια μακριά νύχια. Κόψε τα νύχια σου κοντά και κάνε το μανικιούρ σου πάνω σε πιο κοντή βάση.

Μένουμε Σπίτι! 10+1 Self Tan και tips για να μαυρίσεις χωρίς να βγεις στον ήλιο

#4. Μην αφήνετε τα μαλλιά σας κάτω και προτιμήστε να τα στερεώνετε σε ψηλές αλογοουρές, κότσους, πλεξούδες. Χρησιμοποιήστε hair clips και κορδέλες για να δώσετε στιλ στο look σας ακόμα και μέσα στο σπίτι.

#5. Χρησιμοποιήστε λίγη παραπάνω κρέμα στα χέρια σας καθώς αυτές τις μέρες τα πλένετε τακτικά.

#6. Μην ακουμπάτε τα πινέλα που βάφεστε πάνω σε επιφάνειες που δεν είναι απολυμασμένες. Καλύτερα να απλώνετε λίγο χαρτί και να τα ακουμπάτε πάνω σε αυτό ή να τα βάζετε μέσα σε βαζάκια.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News