Οι πιο γνωστές stars μας δείχνουν βήμα βήμα πώς ξεβάφονται το βράδυ

By

Το ντεμακιγιάζ είναι η πιο σημαντική ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να έχεις μέσα στη μέρα σου. Είναι μια συνήθεια που δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπεις και που αν ακολουθείς πιστά και ευλαβικά θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Στα παρακάτω βίντεο θα δεις 4 πασίγνωστες stars που μας δείχνουν την nighttime skincare routine και μοιράζονται τα μυστικά τους για τέλειο και αψεγάδιαστο δέρμα.

Η Οlivia Culpo αφού ξεβαφτεί χρησιμοποιεί ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσει και τα παραμικρά υπολείμματα μακιγιάζ αλλά και για να προσφέρει λίγη έξτρα ενυδάτωση στο δέρμα της.

Η Νina Dobrev χρησιμοποιεί μπατονέτες, τις οποίες βουτάει σε ένα προιόν ντεμακιγιάζ, για να είναι σίγουρη πως θα αφαιρέσει όλη τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες της.

Η Εmily Ratajkowski λατρεύει την απολέπιση προσώπου που κάνει πολύ τακτικά πριν πέσει για ύπνο. Η ίδια λατρεύει τα νυχτερινά ντους και της αρέσει να απλώνει στα μαλλιά της διάφορες μάσκες και προϊόντα ώστε να είναι απαλά και υγιή.

Η Sara Sampaio κάνει μπάνιο πάντα πριν κοιμηθεί γιατί πιστεύει (και έχει δίκιο) πως αν πέσει στο κρεβάτι με προϊόντα πάνω στα μαλλιά της, όπως λακ, αφρό και ζελέ, τότε αυτά μεταφέρονται στο μαξιλάρι και από εκεί στο πρόσωπο και έτσι το πρόσωπο «σπάει» πιο εύκολα, αποκτάει ρυτίδες και σπυράκια.

Πηγή: Lime & Life

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News