Θέλεις να κάνεις ενέσιμα στο πρόσωπό σου; Δες τι πρέπει να ξέρεις οπωσδήποτε!

By

Αν θέλεις να κάνεις μια μεγάλη ανανέωση στο πρόσωπό σου και σκέφτεσαι εδώ και καιρό να δοκιμάσεις κάποια ενέσιμη θεραπεία, σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με όλα αυτά που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Για τις ενέσεις προσώπου (κυρίως βοτουλινικής τοξίνης και υαλουρονικό οξύ) πρέπει να προσέξεις πολύ τα παρακάτω:

Τι φάρμακα παίρνεις Όταν μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς να κάνεις ενέσιμη θεραπεία θα πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου και να του πεις λεπτομερώς όλα τα φάρμακα που παίρνεις. Η ασπιρίνη, για παράδειγμα, αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης μελανιάς και γι’αυτό θα πρέπει να την αποφεύγεις για κάποιο διάστημα πριν τη θεραπεία.

Όχι στο αλκοόλ Το αλκοόλ δρα με παρόμοιο τρόπο με την ασπιρίνη και αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να εμφανίσεις μελανιές και κοκινίλες μετά τη θεραπεία.

Απέφυγε το γυμναστήριο Το ξέρω ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τη γυμναστική σου αλλά όταν κάνεις ενέσιμη θεραπεία πρέπει για 24 ώρες να απέχεις από το γυμναστήριο για να μην επηρεαστεί η εικόνα σου αλλά και για να σου κρατήσει περισσότερο το αποτέλεσμα της θεραπείας σου.

Επίλεξε σωστά την περίοδο που θα κάνεις τη θεραπεία Αν έχεις σκοπό να παρευρεθείς σε κάποιο σημαντικό event και θέλεις να κάνεις θεραπεία για αυτόν τον σκοπό, καλό θα ήταν να την κάνεις μια εβδομάδα πριν ώστε να σου έχουν φύγει τυχόν κοκκινίλες ή μελανιές.

Προσοχή! Για να επιλέξεις την κατάλληλη ενέσιμη θεραπεία ακολούθησε πιστά τη γνώμη ενός δερματολόγου ή πλαστικού χειρουργού και μην παρασυρθείς να κάνεις θεραπείες με οικονομικές ουσίες που υπόσχονται θαύματα. Το κόστος ανάκτησης της εμφάνισής σου θα είναι τότε πολύ μεγαλύτερο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News