Πες αντίο στη ρίζα και τις λευκές τρίχες με αυτό το Hair Spray!

By

Αργεί το ραντεβού στο κομμωτήριο ενώ έχει βγει ήδη η ρίζα σου και εσύ πρέπει να βγεις; Αισθάνεσαι άσχημα με τις λευκές τρίχες, που ξεπρόβαλαν λίγο πριν βάψεις πάλι τα μαλλιά σου; Η λύση είναι μία και έρχεται από την L’Oréal Professionnel.

Για πρώτη φορά στην ιστορία βγαίνει concealer μαλλιών. Το μαγικό σπρέι υπόσχεται να σου καλύψει τη ρίζα και τις λευκές τρίχες με ένα γρήγορο ψέκασμα μέχρι να πας στο κομμωτήριο σου.

Πρόκειται για το Hair Τouch Up της L’ Oréal Professionnel, το σπρέι προσωρινής κάλυψης λευκών ριζών.Ψεκάζοντας τα μαλλιά σου από απόσταση 15 εκατοστών, σου προσφέρει τέλειο χρώμα σαν να έχεις πάει μόλις στο κομμωτήριο.

Η σύνθεσή του συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-up χαρίζοντας ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται τέλεια στη τρίχα, δε θέλει στέγνωμα, ενώ μπορείς να το ξεφορτωθείς με ένα απλό λούσιμο.

Hair Τouch Up-L’ Oréal Professionnel
Το καλύτερο; Έρχεται σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις για να ικανοποιήσει όσο είναι δυνατόν όλες τις γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Αναζήτησε το αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Δες εδώ πως θα το χρησιμοποιήσεις απλά και γρήγορα:

http://youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=NYapM5Mt5Xg

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News