Πώς γίνεται το σωστό ντεμακιγιάζ ματιών χωρίς να κάνεις ρυτίδες; Η make up artist Έλενα Χατζηνικολίδου σου λύνει τις απορίες

By

Παρατηρώ τελευταία πολύ τους ανθρώπους. Κι αυτό γιατί από τη δραματική σχολή μας ζήτησαν να το κάνουμε, ώστε να μιμηθούμε κάποιες κινήσεις. Ενώ λοιπόν έριχνα μια ματιά γύρω μου το μάτι μου έπεσε σε μία παρέα από κορίτσια, ήταν δεν ήταν, 20 χρονών τα οποία έμοιαζαν σαν να είναι 30.

Ο λόγος; Οι έντονες ρυτίδες που είχαν γύρω από τα μάτια τους. Μάλιστα, καθόμασταν στο ίδιο μέρος στο μετρό και συζητούσαν μεταξύ τους ότι δεν ξεβάφονται ποτέ όταν γυρίζουν σπίτι. Τεράστιο σφάλμα. Επίσης πολλά κορίτσια και γυναίκες, κάνουν το εξής λάθος. Χρησιμοποιούν για μεγαλύτερη ευκολία μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και τρίβουν με μανία τα μάτια τους με αποτέλεσμα όσο περνάει ο καιρός να εμφανίζουν ρυτίδες.

Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να ζητήσω τη γνώμη της make up artist, Έλενας Χατζηνικολίδου, για να μας πει πώς πρέπει να γίνεται σωστά το ντεμακιγιάζ ματιών. Πήγα και τη βρήκα και της είπα να μου δείξει πώς πρέπει να ξεβαφόμαστε.

elenaz

Τα μαντηλάκια απαγορεύονται ειδικά για τα μάτια. Παίρνουμε τα βαμβακάκια, τα βρέχουμε πρώτα, βάζουμε αρκετή ποσότητα ντεμακιγιάζ ειδικό για τα μάτια και το βάζουμε πάνω για μερικά δευτερόλεπτα. Δέκα περίπου. έτσι με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρεθεί πολύ εύκολα χωρίς να χρειαστεί να το τρίψουμε.

demakigiazz

Όσο τρίβουμε τα μάτια τόσο περισσότερο χαλάμε την περιοχή επειδή είναι πολύ ευαίσθητη, αρχίζουμε και δημιουργούμε ρυτίδες.

Βρες την Έλενα Χατζηνικολίδου στον φυσικό της χώρο https://www.facebook.com/Elena.Chatzinikolidou/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News