Πώς να μειώσεις στο μισό το χρόνο που κάνεις μπάνιο!

By

Πόσες φορές σου έχει τύχει να μπαίνεις στο μπάνιο και βγαίνοντας να βλέπεις ότι έχει περάσει μισή ώρα; Δες τι μπορείς να κάνεις για να μειώσεις τουλάχιστον στο μισό το χρόνο που κάνεις μπάνιο.

Ώρα για μουσική

Καταρχάς πρέπει να δεις πόσο χρόνο αφιερώνεις στο μπάνιο σου. Σίγουρα μπορείς να τον μετρήσεις με ένα ρολόι αλλά το να το κάνεις με τη βοήθεια της μουσικής, είναι πιο διασκεδαστικό. Βάλε τη μουσική να ξεκινήσει με το που θα μπεις στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα σου και πες πως το μπάνιο σου θα διαρκέσει όσο 2 ή 3 τραγούδια.

Σαμπουάν και κοντίσιονερ την ίδια στιγμή

Βάλε σαμπουάν στις ρίζες σου και κοντίσιονερ στις άκρες των μαλλιών σου και έπειτα ξέπλυνε και τα δύο ταυτόχρονα. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλεις να βάλεις κοντίσιονερ στη ρίζα σου και τα υπόλοιπα μαλλιά θα πάρουν το σαμπουάν που χρειάζονται κατά το ξέπλυμα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν που κάνει και τα δύο (που είναι, δηλαδή, και σαμπουάν και κοντίσιονερ).

kl_mpanio

Κάνε όλα τα άλλα όσο έχεις το κοντίσιονερ στα μαλλιά σου

Αν θέλεις να δώσεις στα μαλλιά σου αυτό που χρειάζονται καλό είναι να αφήσεις το κοντίσιονερ να δράσει για 5 λεπτά. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρόνο για να κάνεις κάτι άλλο: κάνε απολέπιση στο σώμα σου, ξύρισε τα πόδια σου και κάνε ό,τι άλλο νομίζεις πως χρειάζεται. Ο χρόνος είναι άπλετος.

Σκουπίσου

Για να στεγνώσεις πολύ πιο γρήγορα φρόντισε να έχεις ένα χουχουλιάρικο μπουρνούζι να σε περιμένει κατά την έξοδό σου από την μπανιέρα. Με αυτό το στέγνωμα του σώματός σου θα γίνει στην κυριολεξία σε ένα λεπτό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News