Skin Medical Secrets Contest: Σβήνουμε κυτταρίτιδα και λίπος με μεσοθεραπεία!

By

Ναι, το ομολογώ! Πήγα, δοκίμασα και έρχομαι τώρα να σου πω και να σου δείξω τι είναι η μεσοθεραπεία σώματος!

Έχω αντιληφθεί τελευταία πως όταν ακούς ενέσιμες θεραπείες τρομάζεις! Δεν σε αδικώ αλλά μήπως το κάνεις μεγαλύτερο θέμα από όσο τελικά είναι;

Επειδή δε μπορώ να μιλάω για πράγματα που δε ξέρω, αποφάσισα να υποβάλλω τον εαυτό μου πριν λίγο καιρό στη δοκιμασία της μεσοθεραπείας σώματος!

photo 1 (11)

Το πρόβλημά μου αν και μικρό έχριζε αντιμετώπισης. Πιασιματάκια στα πλαϊνά και λίγη κυτταρίτιδα. Σήμειωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που θα έκανα κάτι τέτοιο!

Για αυτό και έπρεπε να απευθυνθώ σε κάποιον που εμπιστεύομαι και νιώθω ασφάλεια, και δεν έχω άλλο από το Skin Medical Secrets και την Δρ. Αγνή Αλμπανοπούλου και το team της!

Θα κάναμε λοιπόν δύο θεραπείες, Alidya και Aqualyx!

Θα σου τα πω όπως ακριβώς μου τα είπανε, δηλ. θα σου μιλήσω επιστημονικά για να σου διώξω κάθε υποψία και φοβία!

Alidya

Ο πρώτος ενέσιμος, επαναστατικός μηχανισμός για την θεραπεία της κυτταρίτιδας με έγκριση από τον Αμερικανικό ΕΟΦ (FDA)!

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες όπως επίσης και οι κληρονομικές τάσεις θεωρούνται ως οι βασικοί παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας,ενός προβλήματος που απασχολεί έντονα ένα μεγάλο αριθμό γυναικών.

photo 4 (5)

Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η “τοπική λιποδυστροφία” θεωρείται παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδορίων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους στον συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού σε αυτόν.

Με απλά λόγια, ο όρος “κυτταρίτιδα” χρησιμοποιείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στην περιοχή των γλουτών, των μηρών, στο υπογάστριο, στα γόνατα και στο στήθος.

Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική.

Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, το ALIDYA μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς οριστικά από την κυτταρίτιδα με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Aqualyx

To AQUALYΧ αποτελεί το μόνο εγκεκριμένο (CE) ιατρικό ενέσιμο διάλυμα παγκοσμίως για τη λιποδιάλυση. Είναι η μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές όπως: διπλοσάγωνο, βραχίονες, λιπώματα μέσης, σωσίβια μέσης, γοφούς, ψωμάκια, μηρούς, γόνατα.

photo 3 (8)

Το AQUALYX περιέχει δεσοξυχολανικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέος. Με τη βοήθεια βακτηρίων, το σώμα μας είναι ικανό να παράξει μόνο του το συγκεκριμένο οξύ στο συκώτι, με σκοπό την καύση του λίπους. Η λιποδιαλυτική δράση του δεσοξυχολανικού οξέος χρησιμοποιήθηκε απο τον εφευρέτη του AQUALYX καθηγητή Πασκουάλε Μοτολέζε, ο οποίος ανέπτυξε μια συνθετικά κατασκευασμένη παραλλαγή του.

Η δραστική αυτή ουσία ουσιαστικά «κλειδώνει» πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και αρχίζει να ενεργεί, με αποτέλεσμα το κυτταρικό φράγμα να γίνεται ασταθές και να απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται αποθηκευμένα μέσα του. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται διαμέσω της άμυνας του σώματος και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια.

Η ενέσιμη χορήγηση του AQUALYX πρέπει να πραγματοποιείται με τρόπο επιλεκτικό και ομοιογενή εντός του λιπώδους ιστού, μέσω της ενδολιπικής θεραπείας. H ενδολιπική θεραπεία εκτελείται με τη χρήση των ειδικά σχεδιασμένων βελόνων LIPOINJECT από την δερματολόγο Δρ Αλμπανοπούλου που έχει λάβει εκπαίδευση για τη συγκεκριμένη τεχνική.

H διαδικασία 

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή! Πρώτο βήμα να εντοπίσουμε τις προβληματικές περιοχές. Λίγο πολύ όλες ξέρουμε τι μας ενοχλεί και πού! Τα σημεία που θα γίνει η εφαρμογή των θεραπειών κυκλώνονται μετά από υπόδειξη της Δρ. Αλμπανοπούλου!

photo 5 (2)

Εγώ αν και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα κιλών έχω τα λεγόμενα πιασίματα της αγάπης – αν και δεν τα αγαπάω ιδιαίτερα για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής -. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι μικρή αλλά η έγκαιρη πρόληψη είναι αυτή που σε σώζει από μελλοντικά δράματα!

photo 2 (12)

Αφού σε ζωγφραφίσουν σαν άλλο πίνακα του Μονέ μπαίνει η ειδική κρεμούλα που θα κάνει τη διαδικασία ανώδυνη ή ας πω καλύτερα θα μειώσει την όποια αίσθηση του πόνου στο ελάχιστο.

photo 3 (9)

Σε τυλίγουν με την ειδική μεμβράνη και μένεις περίπου στα 40 λεπτά! Μπορείς να κινηθείς, να πιεις τον καφέ σου, να διαβάσεις το βιβλίο σου. Έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων!

photo 4 (7)

Και ξεκινάμε! Οι ενέσεις δεν είναι το καλύτερό μου αλλά είμαι στα καλύτερα χέρια, αυτά της Αγγελικής!

photo 2 (14)

Για εσένα που σκέφτεσαι ότι θα πονέσεις, να σου πω ότι σαφώς θα νιώσεις το τσίμπημα αλλά θα είναι τόσο μικρό που θα μπορείς να βγάλεις και φωτό! Η διάρκεια της εφαρμογής είναι μαξ στα 30 λεπτά – αν θέλεις διαλείμματα – !

photo 3 (10)

Μετά από τη μεσοθεραπεία τι?

Μετά από την εφαρμογή των ενέσιμων είσαι έτοιμη να αποχωρήσεις και να γυρίσεις στην καθημερινότητά σου! Νιώθεις ένα πρήξιμο – απόλυτα φυσιολογικό –  το οποίο θα αρχίσει να υποχωρεί σε μερικές μέρες. SOS πρέπει να καταναλώσεις πολύ πολύ πολύ νερό! Το λίπος αποβάλλεται με το νεράκι οπότε πρέπει να βοηθήσεις τον οργανισμό σου!

Τα αποτελέσματα θα τα δεις μετά από ένα μήνα, ενώ αν εμφανιστούν μικρές μελανιές μην ανησυχείς, θα φύγουν σε μια εβδομάδα το πολύ! Αν χρειαστεί να την επαναλάβεις για να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα θα στο πει η γιατρός και συνήθως έχει να κάνει με το μέγεθος του προβλήματος.

Προσωπικά την επόμενη κιόλας μέρα πήγα γυμναστήριο – ένιωθα ότι κουβαλάω δύο παγουράκια στους μηρούς μου αλλά η άσκηση και η σωστή διατροφή είναι σύμμαχοί μας!!!

photo (15)

Θέλω τώρα κορίτσια, εφόσον σας τα είπα όλα – αποτέλεσμα ακόμη δεν είμαι έτοιμη να σας δείξω γιατί είναι πολύ φρέσκο – να σηκώσετε χεράκια και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για 3 μεσοθεραπείες σώματος!!!

Mπαίνεις ΕΔΩ, κάνεις like & share και μοιράζεσαι μαζί μας τι θέλεις να σβήσεις από το σώμα σου, λίπος ή κυτταρίτιδα;

*Οι νικητές θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Skin Medical Secrets

website Skin Medical Secrets

fb Skin Medical Secrets

Υψηλάντου 49-51, 11521

Κολωνάκι

Tel. +30 2107210636

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News