SmileWorks Contest: Kέρδισε το πιο λαμπερό χαμόγελο!

By

Θέλεις λαμπερό χαμόγελο και δοντάκια να αστράφτουν και να λαμποκοπούν; SmileWorks… κάνει δουλειά!

Αν σου πω να χαμογελάσεις θα το κάνεις με ευκολία; Τον τελευταίο καιρό απέχω από το σπορ του καπνίσματος και για να μείνω σταθερή στην απόφασή μου – όποιος το έχει κόψει ξέρει – αποφάσισα να περιποιηθώ τα δοντάκια μου. Αφού έκανα τον προγραμματισμένο μου καθαρισμό σειρά είχε η λεύκανση.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω πως θα έπρεπε να ζητήσω ένα σακί λίρες, αλλά το χαμόγελό μου που θα το δεις πιο κάτω αξίζει πολλά περισσότερα.

Με ενημέρωσαν λοιπόν για μια νέα ασφαλή μέθοδο, καθαρά καλλυντική, ανώδυνη και πρωτοποριακή λεύκανσης δοντιών, την  Smile Works. Οκ, ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή ε;

Αυτό ήταν που με έκανε ένα περισσότερο να θέλω να διαπιστώσω την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια που παρέχει η συγκεκριμένη θεραπεία και ο μόνος τρόπος ήταν να την δοκιμάσω!

“Αν είναι να γράψω για αυτήν την θεραπεία, τουλάχιστον να ξέρω αν όντως… works”

Το ραντεβού μου ορίστηκε ένα απόγευμα μετά το γυμναστήριο. Ό,τι έχει να κάνει με περιποίηση μας ξεκουράζει κορίτσια και αυτό ήταν το ζητούμενό μου!

photo 1 (9)

Εγώ πήγα στο SmileWorks στο Μαρούσι, αλλά εσύ μπορείς να πας στα αντίστοιχα καταστήματα στις περιοχές Χαλάνδρι, Μελίσσια Περιστέρι, Κολωνάκι, Κηφισιά και Νέα Φιλαδέλφεια.

s

Αποφασίσαμε να  κάνω την θεραπεία Standart η οποία μετατρέπει τα ελαφρώς κιτρινισμένα δόντια σε φυσικά λευκά, διαρκεί 45 λεπτά και κοστίζει 99ευρώ. Μετά τη θεραπεία τα δόντια γίνονται τουλάχιστον 2-9 τόνους πιο φωτεινά.

photo 1 (8)

Πριν ξεκινήσουμε την θεραπεία έκατσα αναπαυτικά στις αγαπημένες μου πολυθρόνες, έδωσα τα στοιχεία μου ηλεκτρονικά στο σύστημα, ώστε να ξέρουν οι άνθρωποι με ποιον έχουν να κάνουν! σ.σ: Eκτίμησα ιδιαίτερα το ότι είναι μια eco friendly επιχείρηση!

photo 3 (6)

Αφού πλέον ήμουν έτοιμη, πήρα τα κόκκινα γυαλιά – τα φοράς για να προστατέψεις τα ματάκια σου από το LED φως και είπα “Για να δούμε, κάνει όσα υπόσχεται;”

Ξεκινάμε… 

Πρώτο βήμα ο προσδιορισμός του χρώματος των δοντιών και έπειτα η εφαρμογή του τζελ με λιγότερο από 0,1 % υπεροξείδιο (κατευθυντήρια γραμμή της EU 2011/84/eu) στον προσωπικό σου οδοντιατρικό νάρθηκα ο οποίος εφαρμόζεται στην οδοντοστοιχία.

Μην ανησυχείς! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα! Η κοπέλα του SmileWorks  θα τα κάνει όλα για εσένα.

photo 1 (7)

Στη συνέχεια το ψυχρό φως LED τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο νάρθηκα και ενεργοποιεί το τζελ. Αυτός ακριβώς ο συνδυασμός επιτρέπει μια ήπια και ανώδυνη λεύκανση δοντιών. Τα δύο αυτά βήματα επαναλαμβάνονται 3 φορές από 15 λεπτά! Τον χρόνο τον έχεις μπροστά σου, για να μην αγχώνεσαι!

photo 2 (7)

Την ίδια στιγμή εσύ χαλαρώνεις, στέλνεις μηνύματα, βγάζεις selfies… Δεν μπορείς να μιλήσεις αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο!

photo 2 (8)

Στα διαλείμματα καθαρίζεις με νεράκι και ένα ειδικό πανάκι τα δοντάκια σου! – Αυτή τη διαδικασία την κάνεις και στην αρχή, οπότε μην ανησυχείς αν πας μετά τη δουλειά και δεν έχεις φρεσκάρει τα δόντια σου από το πρωινό βούρτσισμα-.

photo 1 (6)

Το νεράκι σου είναι Voss και όλα είναι One Use- γιατί η λεπτομέρεια μετράει – 

photo 2 (9)

Το τελευταίο βήμα είναι και αυτό που περιμένεις με ανυπομονησία, αφού γίνεται η σύγκριση μεταξύ του αρχικού χρώματος των δοντιών και αυτού που προέκυψε από τη θεραπεία. Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά!

photo 5 (1)

Το αποτέλεσμα σε κάνει πραγματικά να θέλεις να χαμογελάσεις και να δείξεις τα δόντια σου – με την καλή έννοια -!

photo 2 (10)

Φεύγοντας παίρνεις το πιο χρήσιμο δώρο Ever, εκτός από το λαμπερό σου χαμόγελο!!!

photo 3 (7)

To πιαστράκι αυτό σε σώζει από τον πόλεμο με το σωληνάριο της οδοντόκρεμας εκείνα τα πρωινά που δεν προλαβαίνεις να πας σούπερ μάρκετ και είσαι σίγουρη ότι έχει λίγο ακόμη μέσα αλλά πώς να το βγάλεις;

Πάρε μέρος στο Smile Contest! 

Το ξέρεις πως στο ΚeepUp δουλειά μας είναι να σε κάνουμε FeelUp.

Για αυτό το SmileWorks και το KeepUp δίνουν την ευκαιρία σε 2 τυχερές να μοιράσουν λαμπερά χαμόγελα ξανά!

http://https://youtu.be/j78yJkN7nAY

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό ΕΔΩ λέγοντας μας ποιο είναι το δικό σου μυστικό ευτυχίας και σύντομα θα ξέρεις αν είσαι εσύ μία από τις δύο τυχερές που θα κερδίσει μια Standart θεραπεία λεύκανσης δοντιών!

Mην ξεχάσεις να κάνεις Like στη FB page SmileWorks

Αν θέλεις να κλείσεις το δικό σου ραντεβού και να μάθεις για τις τιμές αλλά και για τις θεραπείες, μπες εδώ smileworks.gr

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News