Σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτό είναι το ωραιότερο πρόσωπο στον κόσμο!

By

Μπορεί να υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες στον κόσμο αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες η 21χρονη Φλοράνς Κολγκέιτ γεννήθηκε με το τέλειο πρόσωπο.

Το πρόσωπό της έχει τις ιδανικές αναλογίες, στο σχήμα μαιτών, την απόσταση ανάμεσά τους, το στόμα, το μέτωπο και το πηγούνι.

kl_colgate01

Η 21χρονη έχει ένα απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο, με μεγάλα μάτια, σαρκώδη χείλη και έντονα ζυγωματικά.

Κατάγεται από μια βρετανική παραθαλάσσια πόλη, σπούδασε στο Ντόβερ Grammar School και εργάστηκε μια θέση εργασίας στο Middle Street Fish Bar. Το 2012, κέρδισε έναν διαγωνισμό φυσικής ομορφιάς της εταιρείας Lorraine Cosmetics και ξαφνικά έγινε διάσημη παγκοσμίως καθώς οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως έχει το τέλειο πρόσωπο.

Οι αναλογίες

Οι ερευνητές που μελετούν την ελκυστικότητα λένε ότι σε ένα τέλειο γυναικείο πρόσωπο, η απόσταση μεταξύ των ματιών είναι το 46% της απόστασης από το ένα αφτί μέχρι το άλλο. Στο πρόσωπο της Φλοράνς η απόσταση αυτή είναι 44%, αγγίζοντας το τέλειο. Παράλληλα, η ιδανική απόσταση μεταξύ των ματιών και στόματος θα πρέπει να είναι το ένα τρίτο του μήκους του προσώπου. Της Φλωράνς είναι 32,8%.

Τι να πούμε και εμείς… ας έρθουν να μας μετρήσουν και εμάς γιατί μπορεί οι αναλογίες μας να φτάνουν πιο κοντά στην τελειότητα. Το αποκλείεις;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News