Τα Καλύτερα Προϊόντα Ομορφιάς για το 2016

By

Σε αυτό το post θα σου πω τις αγαπημένες μου επιλογές, ποια είναι τα προϊόντα που έχω ήδη αγαπήσει και δεν θέλω να αποχωριστώ με τίποτα αλλά και τις επιλογές του αμερικάνικου ELLE για τα καλύτερα προϊόντα του 2016. Δες τα όλα εδώ…

ELLE’s Choice: ABSOLUE KERATINE (198ml / 6.7oz) Πρόκειται ουσιαστικά για μια σούπερ θρεπτική μάσκα μαλλιών που ανανεώνει και δυναμώνει τα εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά τα οποία καταστρέφονται από τα προϊόντα styling και τα αναθεματισμένα ισιωτήρια που χρησιμοποιείς (και εγώ μαζί). Η Absolue Keratine είναι φτιαγμένη από φυσικά συστατικά και είναι ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών. Την απλώνεις σε βρεγμένα μαλλιά 1-2 φορές την εβδομάδα.

Elle’s Choice: SUPER SOIL SOLAIRE FACIAL SUN CARE SPF 50+ Πρόκειται για ένα αντηλιακό (θα το χρειαστούμε σιγά-σιγά ακόμα περισσότερο) το οποίο βοηθάει την επιδερμίδα να προστατεύεται από τον ήλιο και τη φωτογύρανση. Είναι αδιάβροχο, έχει υψηλό δείκτη προστασίας και δεν λευκαίνει την επιδερμίδα (όπως κάνουν πολλά με υψηλό δείκτη προστασίας αντηλιακά). Καλό είναι να το απλώνεις στην επιδερμίδα σου κάθε δύο ώρες όταν βρίσκεσαι στον ήλιο.


ELLE’s Choice: DIOR DIORSHOW MASCARA Εδώ έχουμε δύο προϊόντα σε ένα. Από τη μια έχουμε τη μάσκαρα πουκαι μακραίνει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες και από την άλλη έχουμε το Diorshow Lash Maximizer το οποίο θα σου δώσει ένα ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Βάζεις το Maximizer πριν τη μάσκαρα ή και πριν πέσεις για ύπνο έτσι ώστε να βοηθήσεις στο μεγάλωμα των βλεφαρίδων σου.

ELLE’s Choice: CLINIQUE POP LIP COLOR AND PRIMER Αυτό το προϊόν παρέχει ενυδάτωση στα χείλη για 8 ολόκληρες ώρες. Τα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί είναι: Bare Pop ,Beige Pop ,Berry Pop ,Cherry Pop ,Cola Pop ,Fab Pop ,Grape Pop ,Love Pop,Melon Pop ,Nude Pop ,Passion Pop ,Plum Pop ,Poppy Pop ,Punch Pop ,Sweet Pop ,Wow Pop.

ELLE’s Choice: HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM INTENSE REPLENISHING HYDRATION BY CHANEL Αυτό το σούπερ ελαφρύ serum προσφέρει τέλεια ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου για 24 ολόκληρες ώρες.

Η επιλογή μου: LANCOME MIRACLE CUSHION FOUNDATION Η βάση Miracle Cusion της Lancôme έχει σαρώσει τα βραβεία και την αγαπώ όσα χρόνια και αν περάσουν. Μπορεί να είναι σούπερ καλυπτική αλλά είναι πολύ ελαφριά και δεν αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου βαριά όταν τη φοράς.

Η επιλογή μου: TOUCHE ÉCLAT RADIANT TOUCH BY YVES SAINT LAURENT Άλλο ένα προϊόν που αγαπώ είναι αυτό το concealer του Yves Saint Laurent που είναι ίσως το πιο καλυπτικό concealer που είχα ποτέ. Κρύβει τους μαύρους κύκλους μου τόσο καλά και καλύπτει τα σπυράκια μου τέλεια. Το αγαπώ και το έχω πάντα στην τσάντα μου.

Η επιλογή μου: THE HAIR TITAN Θέλεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου και βιάζεσαι; Έχεις μακριά ή σγουρά μαλλιά; Όποιο κι αν είναι το θέμα σου το Hair Titan είναι τέλειο για ίσιωμα αλλά και “μπούκλωμα”. Περιττό να σου πω πως χαρίζει μια μεταξένια λάμψη στα μαλλιά σου γιατί θα φανώ υπερβολική και δεν θέλω.

Η επιλογή μου: BON BON BY VICTOR & ROLF Είναι τόσο γλυκό το άρωμά του όσο γλυκό είναι και το όνομά του. Και μπορεί να κυκλοφορεί από το 2014 αλλά είναι τόσο τέλειο και ελαφρύ που μπορείς να το φοράς από τη δουλειά μέχρι τη βραδινή σου βόλτα. Για να καταλάβεις το άρωμά του θυμίζει στο περίπου… κεχριμπάρι, καραμέλα, πορτοκάλι, μανταρίνι και γιασεμί.


You may also like

Follow @keepupgr

Hot News