Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις με τα μαλλιά σου και σε δείχνουν μεγαλύτερη

By

Βρήκαμε τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις στα μαλλιά σου και φαίνεσαι μεγαλύτερη από ότι είσαι!

1. Τα κόβεις πολύ κοντά

Αν τα μαλλιά σου είναι υγιή και πολλά, τότε δεν χρειάζεται να τα κόβεις πολύ κοντά ή να επιλέγεις ένα συντηρητικό haircut, που ταιριάζει περισσότερο σε μεγαλύτερες ηλικίες. Εκτός κι αν προτιμάς ένα μοντέρνο κούρεμα, που μπορείς να στρώνεις καλύτερα τις μέρες που δεν προλαβαίνεις να πας στο κομμωτήριο.

2. Τα extensions που χρησιμοποιείς είναι πολύ μακριά

Γενικά, είναι καλό να τα αποφεύγεις και να προτιμάς το φυσικό μήκος τους. Άλλα αν για κάποιο λόγο επιθυμείς να προσθέσεις extensions ή τρέσες, φρόντισε το αποτέλεσμα να είναι περιποιημένο και καλόγουστο. Να θυμάσαι πως ένα ασύμμετρο χτένισμα τραβάει το βλέμμα κι έτσι κανείς δεν δίνει σημασία στις ρυτίδες που μπορεί να έχεις στο πρόσωπο.

3. Φοβάσαι να ανοίξεις λίγο παραπάνω το χρώμα σου

Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις εύκολα δημιουργούν σκιές στην επιδερμίδα σου, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να είναι πιο εμφανείς. Μπορείς σταδιακά να ανοίξεις ελάχιστα το χρώμα των μαλλιών σου και να το συνδυάσεις με ένα μοντέρνο χτένισμα.

4. Κάποιες φορές πρέπει να τα σκουραίνεις

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρήσεις και όταν συνδυάζεις μία πολύ ανοιχτόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά με τη λευκή επιδερμίδα σου. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις έναν τόνο που θα δημιουργήσει αντίθεση με αυτόν της επιδερμίδας σου.

5. Επιλέγεις ένα extreme haircut

Κάποιες φορές το να επιλέξεις ένα τολμηρό χτένισμα ή χρώμα για τα μαλλιά σου, δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με το να υπερβάλλεις στο μακιγιάζ σου ή στο ντύσιμό σου. Δοκίμασε κάτι μοντέρνο, αλλά μην το παρακάνεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News