Τα νέα ρούχα της Stella McCartney για την Adidas είναι θεϊκά!

By

Μπορεί το αιώνιο δίλλημα για κάποιους να είναι Nike ή Adidas αλλά για μένα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ψηφίζω Adidas δαγκωτό και δεν το διαπραγματεύομαι.

Και αυτή τη φορά η Stella McCartney έκανε και πάλι το θαύμα της και δημιούργησε μια εκπληκτική κολεξιόν με πρωταγωνίστρια της θεά Karlie Kloss ένα από τα πιο αθλητικά supermodel που κυκλοφορούν στο χώρο της παγκόσμιας μόδας.

Η ίδια είπε για τη συνεργασία: “Είναι τιμή μου να είμαι το πρόσωπο της Adidas. Και τα δύο brand, η Adidas και η Stella Mccartney, έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη στη μόδα, το fitness και την τεχνολογία. Η συνεργασία τους είναι ο τέλειος συνδυασμός στιλ και λειτουργικότητας που έχει σαν αποτέλεσμα μια κολεξιόν που δύνει δύναμη στις γυναίκες και τις κάνει να αισθάνονται πιο δυνατές και γεμάτες αυτοπεποίθηση”.

kl_karlie01

kl_karlie02

kl_karlie03

kl_karlie04

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα