Τα πιο απλά μυστικά για να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες (και τις selfies)!

By

Βαριόμουν τόσο πολύ χθες το βράδυ που χάζευα για αρκετή ώρα στο Instagram και κοίταζα αφηρημένα selfies φωτογραφίες της Kylie και της Kendall Jenner. Εκεί που έπιασα τον εαυτό μου να λέει: “Μα πώς γίνεται να δείχνουν τόσο τέλειες σε όλες ενώ εγώ πρέπει να βγάλω 150 λήψεις για να πετύχω μια καλή;”, μου ήρθε η ιδέα.

Ο makeup artist των αδερφών Jenner, Ariel Tejada, μας δίνει όλα τα μυστικά.

kl_selfie01

Διάλεξε την σωστή πούδρα

Η πούδρα πρέπει να γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Ο Tejada υποστηρίζει πως είναι πολύ σημαντικό να μην γυαλίζεις όταν βγάζεις μια φωτογραφία. Ο ίδιος τελειώνει κάθε μακιγιάζ του με λίγη πούδρα αφού πρώτα βάλει μια βάση, makeup, bronzer και κονσίλερ.

Εξαφάνισε το λευκό

Έχεις δει ποτέ φωτογραφία σου όπου φαίνεσαι πιο άσπρη από ότι θα ήθελες; Μάλλον φταίει γι’αυτό ο δείκτης προστασίας που έχει η βάση σου. Σιγουρέψου ότι η βάση σου δεν έχει αντηλιακό καθώς αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν και οι δύο αδερφές Jenner.

kl_selfie02

Iσορροπία

Παρόλο που μπορεί να θεωρείς πως για να βγάλεις μια καλή φωτογραφία θα πρέπει να έχεις βαφτεί, μην το παρακάνεις. Η ισορροπία είναι το παν. Πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να τονίσεις σε κάθε φωτογραφία και να δώσεις περισσότερη έμφαση σε εκείνο το σημείο του προσώπου σου.

Το προϊόν

Για τέλεια επιδερμίδα ο Tejada προτείνει το εξής: Armani Luminous Silk. Αυτό το makeup είναι το καλύτερο για υγιείς φωτογραφίες!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News