Τα βερνίκια νυχιών που δεν βγαίνουν ούτε με την πιο σκληρή προπόνηση!

By

Πόσες φορές μου έχει τύχει να είμαι στο γυμναστήριο ή να κάνω βάρη στο σπίτι και να βλέπω τα νύχια μου να χαλάνε και το βερνίκι να φεύγει πάνω στην σκληρή προπόνηση… Ευτυχώς τα βερνίκια που δεν βγαίνουν με τίποτα είναι πλέον γεγονός και εγώ είμαι εδώ για να σου τα δείξω πρώτη!

Αυτά τα βερνίκια σε μορφή gel αντέχουν μέχρι να τελειώσεις ακόμα και το τελευταίο σετ επαναλήψεων.

Sally Hansen Miracle Gel Polish: Ποιος έχει χρόνο για ένα επαγγελματικό μανικιούρ πια; Η αλήθεια είναι πως προσωπικά προτιμώ να αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο μου στις προπονήσεις μου παρά στα ινστιτούτα ομορφιάς. Το συγκεκριμένο βερνίκι κοστίζει μόλις 8 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ!

kl_nyxia01

Essie Gel Couture Color: Το συγκεκριμένο βερνίκι δεν φεύγει με τίποτα αρκεί να ακολουθήσεις τα δύο βήματα που  θα σου πουν στο κατάστημα. Το κόστος του είναι στα 10 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

kl_nyxia02

Relish Soak-Off Gel Polish: Το συγκεκριμένο βερνίκι μπορεί να μείνει στα νύχια σου και για 3 ολόκληρες εβδομάδες χωρίς να ξεθωριάσει ή να ξεφλουδίσει. Το κόστος του είναι στα 8 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

kl_nyxia03

Revlon ColorStay Gel Envy Nail Enamel: Αυτό το βερνίκι σου προσφέρει ένα εκπληκτικό βάψιμο σαν αυτά που θα απολάμβανες αν πήγαινες σε κάποιο σαλόνι ομορφιάς. Το κόστος του είναι στα 6 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

kl_nyxia04

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News