Τατουάζ φρυδιών: Να τι πρέπει να κάνεις για τέλεια φρύδια χωρίς προσπάθεια!

By

Έχει γίνει τεράστιο trend και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει σκεφτεί να κάνει τατουάζ φρυδιών για να ξεμπερδέψει μια και καλή από μολύβια, σκιές και ό,τι άλλο χρησιμοποιεί η καθεμιά για να φτιάχνει τα φρύδια της κάθε πρωί. 

Κάνοντας ένα τατουάζ φρυδιών γλιτώνεις μια και καλή από αυτό το “άγχος” ενώ δίνεις και τέλειο σχήμα στο πρόσωπό σου. Δώσε στα φρύδια σου το σχήμα που έχεις ονειρευτεί με μια επίσκεψη στον κατάλληλο ειδικό.

Η Πηνελόπη Παπαγεωργίου από το p-prosopo.gr θα σου χαρίσει καλοσχηματισμένα, όμορφα, συμμετρικά φρύδια για βλέμμα που μαγνητίζει.

Για να είσαι εσύ αυτή που θα κερδίσει ένα τατουάζ φρυδιών microblading από την εμπειρότερη Ελληνίδα εκπαιδεύτρια στο χώρο του microblading πάρε μέρος στον διαγωνισμό του keepup.gr στο Facebook. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα