Θέλεις μακριά μαλλιά; Έτσι θα τα αποκτήσεις και μάλιστα φυσικά!

By

Από μικρή λάτρευα τα μακριά μαλλιά. Γι’ αυτό και προσπαθώ με  κάθε τρόπο να τα διατηρήσω σε ένα μάκρος κάτω από το στήθος.

Φέτος βέβαια οι κορυφαίοι hair stylists προτείνουν στις γυναίκες ένα μακρύ ή κοντό καρέ ανάλογα με το πρόσωπο και τις γωνίες του. Εγώ να σου εξομολογηθώ ότι 2 φορές τόλμησα και τα έκοψα. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε γι’ αυτό και μετά από λίγο κατέφυγα σε τρέσες.

Τις κράτησα 3 μήνες και τις πέταξα. Ακόμη δε θα ξεχάσω την ταλαιπωρία με το λούσιμο, το στέγνωμα και τον… πονοκέφαλο που ξυπνούσα! Γι’ αυτό και σήμερα ξύπνησα με διάθεσης προσφοράς και θα σου αποκαλύψω τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα με… φυσικούς τρόπους.

Για αρχή, κάνε πέρα το πιστολάκι, τα ψαλίδια (ακόμη και κεραμικά) και τις πρέσες. Πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το φυσικό στέγνωμα στα μαλλιά. Ξέρω πολύ καλά ότι μπορεί να κρυώσεις αν δεν προσέξεις, ειδικά τώρα το χειμώνα, αλλά φρόντισε τις ώρες που λούζεσαι να μένεις σπίτι για αρκετές ώρες. Μη λουστείς και βγεις γιατί σε βλέπω στο κρεβάτι με πυρετό!

pistolaki

Πήγαινε κομμωτήριο κάθε 6-8 εβδομάδες για να τα κόψεις λίγο. Αν εσύ τώρα έχεις χαρεί ότι τα μαλλιά σου έχουν μακρύνει λίγο κι αρνείσαι να πας, κακό δικό σου γιατί οφείλεις να ξέρεις ότι το κόψιμο…δυναμώνει τα μαλλιά και μακραίνουν περισσότερο.

taktiko

Τρως αυγό; Αν όχι, δεν πειράζει γιατί το ζητάνε τα μαλλιά σου και πρέπει να κάνεις πίσω. Βάλε στα μαλλιά σου ασπράδι αυγού  και θα γίνουν πιο λαμπερά και πιο… μακριά!

aygo

Είμαι σίγουρη ότι χτενίζεις λάθος τα μαλλιά σου. Συνήθως εμείς οι γυναίκες όταν βιαζόμαστε, τραβάμε με τη βούρτσα τα μαλλιά λες  και θέλουμε να παλέψουμε μαζί τους.

vourtsisma

Βάλε λάδι! Η γιαγιά μας ακόμη ήξερε αυτόν το φυσικό τρόπο για πλούσια και μακριά μαλλιά γεμάτα υγεία. Κάντο κι εσύ. Πριν λουστείς, περίπου ένα 2ωρο βάλε λίγο ζεστό λάδι στις άκρες και λίγο παραπάνω.

 

Αν χρησιμοποιείς σιλικόνη, βάλε την στην άκρη! Θα σου κάνει κακό μακροπρόθεσμα.

Portrait of Beautiful Woman with Long Hair.

Μη λούζεσαι συχνά ειδικά αν έχεις και βαμμένα μαλλιά.

sixnoloyusimao

Αγόρασε μαξιλάρι από μετάξι! Εσύ θα κοιμάσαι και η τύχη σου θα δουλεύει!

metaxi

 

You may also like

Hot News