Θες βλεφαρίδες πιο εντυπωσιακές; Αυτό είναι το κόλπο!

By

Σταμάτα να παιδεύεσαι με διάφορες mascara, βουρτσάκια και ψεύτικες βλεφαρίδες, η λύση είναι μία και στην επεξηγεί ο ειδικός. Εάν θες να έχεις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες, ακολούθησε βήμα – βήμα τις συμβουλές των κορυφαίων make up artists του κόσμου.

vlefarides

Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα χρειάζεται οι βλεφαρίδες σου να σχηματίζουν μια έντονη οξεία γωνία στην εξωτερική γωνία του ματιού σου. Πάρε το βουρτσάκι της mascara και πήγαινε το μέσα από τις βλεφαρίδες ως την άκρη του ματιού σου με πολύ αργή κίνηση, έτσι θα έχουν πιο πλούσιο χρώμα όλες οι βλεφαρίδες σου.

Για πιο μακριές βλεφαρίδες μη ξεχάσεις πριν ξεκινήσεις με τη mascara να χτενίσεις τις βλεφαρίδες σου με το ειδικό βουρτσάκι για να μη δημιουργηθούν κόμποι και να τις γυρίσεις λίγο με το ψαλίδι για βλεφαρίδες.

vlefarides-

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Fashion Style

H πιο σέξι influencer μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Δες πού μπορείς να τα αγοράσεις αλλά και πού θα βρεις παρόμοια

Aν ρωτήσεις τον σύντροφό σου ή έναν οποιονδήποτε άντρα ποια influencer θεωρεί την πιο σέξι τότε είμαι σίγουρη πως...
Διαβάστε Περισσότερα