Το κόλπο των top models για ξεκούραστο βλέμμα

By

Ξυπνάς με αυτή τη ζέστη και τα μάτια σου ίσα που ανοίγουν για να μην κουτουλήσεις στον τοίχο; Το μέικαπ δεν στρώνει και γενικά όλο αυτό ειδικά το πρωί σε δυσκολεύει.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι αυτός που ακολουθεί η Ιρίνα Σάικ.

????????

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Το μοντέλο μας συμβουλεύει να πάρουμε ένα παγάκι να το περάσουμε με κυκλικές κινήσεις γύρω από την περιοχή που είναι φουσκωμένη. Σκέψου ότι η ψυχρή θερμοκρασία συμβάλλει στη σύσφιξη του πρησμένου δέρματος.

Με το παγάκι μπορείς να κάνεις ένα ελαφρύ και γρήγορο μασάζ στην περιοχή των ματιών σου (από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία) βοηθά στην εκκίνηση της λεμφικής αποστράγγισης, καθώς συγκεντρώνεται αρκετό υγρό κάτω από τα μάτια σου όση ώρα εσύ κοιμάσαι.

Το συγκεκριμένο τρικ θέλει λίγη προσοχή, μην αφήνεις τον πάγο για ώρα στο μάτι σου, αν νιώσεις ένα κάψιματάκι αφαίρεσε το. Η κρύα αυτή επιφάνεια έχει κάνει ήδη το θαύμα της.

Πηγή: marieclaire.gr

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα