Το μανικιούρ της τεμπέλας: Δημιούργησε υπέροχα σχέδια στα νύχια σου σε 10 λεπτά (και χωρίς να είσαι ταλέντο)!

By

Ομολογώ πως το μόνο που ξέρω να κάνω στα νύχια μου είναι να τα βάφω με ένα απλό χρωματάκι. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέδια, δεν έχω ζωγραφίσει ποτέ και δεν έχω ιδέα πως γίνονται όλα αυτά τα τρελά πράγματα που βλέπω κατά καιρούς στο internet.

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλησα να βρω μερικά εύκολα σχέδια που μπορούμε να κάνουμε και εμείς οι άσχετες για να έχουμε όμορφα νύχια. Βρήκα, λοιπόν, 5 εκπληκτικά πράγμτα που μπορείς να κάνεις και εσύ και τα δοκίμασα χθες το βράδυ. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι τα πέτυχα όλα. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έτσι εκμεταλλεύτηκα την αϋπνία μου για να σου μεταφέρω την νεοαποκτηθείσα γνώση μου.

Βάλε ρίγα

kl_nyxia01

Ένας πανεύκολος τρόπος για να κάνεις τα νυχια σου πιο ιδιαίτερα είναι να τα βάζεις σε μια nude απόχρωση και να ζωγραφίσεις από πάνω με ένα στιλό-βερνίκι μερικές ρίγες. Πρόκειται για έναν γρήγορο τρόπο να κάνεις ιδιαίτερο ένα απλό χρώμα.

Βάλε γεωμετρικά σχήματα

kl_nyxia02

Για να ζωγραφείς τρίγωνα ή τετράγωνα θα χρειαστείς λίγο σελοτέιπ ή ένα στυλό-βερνίκι. Αφού περάσεις πρώτα τανύχια σου με μια βάση και στεγνώσουν κάνε το σχήμα που θέλεις και έπειτα, αφού στεγνώσει και αυτό, πέρασε τα νύχια σου από πάνω με μια nude απόχρωση για να διατηρηθεί περισσότερο το αριστούργημά σου.

Βάλε λίγο χρώμα στην άκρη

kl_nyxia03

Συνδυάζοντας όμορφα χρώματα μεταξύ τους μπορείς να δημιουργήσεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις τα νύχια σου με μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση και αφού στεγνώσουν καλά να κολλήσεις λίγο σελοτέιπ καθέτως και να βάψεις το μισό ή λίγο λιγότερο από το νύχι σου σε κάποια άλλη πιο σκούρα απόχρωση.

Κάνε μισοφέγγαρα

kl_nyxia04

Για να δημιουργήσεις αυτά τα μισοφέγγαρα θα χρειαστείς ένα κομμάτι χαρτί που θα το κόψεις σε σχήμα μισοφέγγαρου ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα στρογγυλά αυτοκόλλητα που χρησιμοποιούν στα χαρτιά που έχουν τρύπες όταν κόβονται. Αν έχεις τέτοια, κόψ’τα στη μέση και κόλλησέ τα στα νύχια σου. Έπειτα έχεις δύο επιλογές: Ή να βάψεις το υπόλοιπο νύχι σε κάποιο χρώμα και να αφήσεις αυτό που κρύβεται κάτω από το μισοφέγγαρο άβαφο ή να κάνεις το αντίθετο.

Κάνε Χ

kl_nyxia05

Πρόκειται για ένα πανεύκολο σχέδιο που για να κάνεις θα χρειαστείς ένα στυλό-βερνίκι. Πέρασε τα νύχια σε όποιο χρώμα θέλεις και έπειτα αφού στεγνώσει κάνε ένα Χ με το μολύβι σου. Πέρασε από πάνω με ένα nude βερνίκι για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News