Το μυστικό ομορφιάς για κάθε τύπο επιδερμίδας

By

Yπάρχει ένα μυστικό ομορφιάς που αν και γνωρίζεις, δεν εφαρμόζεις καθημερινά! Φυσικά δεν είναι άλλο από την απαραίτητη ενυδάτωση.

Γιατί είναι τόσο σημαντική

Με την την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα χάνει την φυσική της ικανότητα να συγκρατεί την υγρασία.
Τα εργαστήρια της Οrlane μετά από συνεχείς έρευνες, πέτυχαν την κατανόηση του μηχανισμού ενυδάτωσης και δράσης του υαλουρονικού οξέως και ανέπτυξαν τη νέα σειρά Hydralane που μεγιστοποιεί την συγκράτηση και ρύθμιση της υγρασίας στην επιδερμίδα.

Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα μαθαίνει να αυτοτροφοδοτείται ξανά και ξανά και να αντιστέκεται στο χρόνο πιο αποτελεσματικά.

Η πολύτιμη σύνθεση των προϊόντων της σειράς Hydralane αποτελεί το μυστικό ομορφιάς για κάθε τύπο επιδερμίδας αλλά και το βασικό παράγοντα διατήρησης της νεότητας σε κάθε ηλικία. Χαρίζει ενυδάτωση και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, διατηρώντας την  επιδερμίδα όμορφη και λαμπερή λαμπερή.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο της επιδερμίδας, το περιβάλλον ή το κλίμα, τα εργαστήρια της Orlane προσφέρουν στοχευμένες υφές που μπορούν να παρέχουν την ιδανική τροφοδότηση της επιδερμίδας σε υγρασία. Η επιλογή μας; Δύο κρέμες που αυτή την περίοδο μπορείς να τις αποκτήσεις με έκπτωση 50%!

Κρέμα ενυδάτωση 3πλής δράσης για όλες τις επιδερμίδες

Συνδυσμός 3 μορίων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μεγέθους διεισδύουν στην επιδερμίδα και παρέχουν ενυδάτωση τόσο την επιφάνεια όσο και στις βαθύτερες στιβάδες. Άφήνουν αίσθηση απαλότητας σφριγηλότητας. Διεγείρουν την αναγέννηση των κυττάρων προστατεύουν την νεότητα της επιδερμίδας.

Κρέμα ενυδάτωσης Oil free Για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες

Η ενυδάτωση είναι θεμελιώδης και απαραίτητη για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες. Η συγκεκριμένη σύνθεση είναι ειδικά διαμορφωμένη για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες. Είναι απαραίτητη για να παραμένει η επιδερμίδα φρέσκια, ενυδατωμένη, λαμπερή και νεανική.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News