Τώρα ξέρεις πότε θα γκριζάρουν τα μαλλιά σου!

By

Θυμάσαι την πρώτη φορά που βρήκες μια γκρι τρίχα στο κεφάλι σου; Σίγουρα η πρώτη σου σκέψη θα ήταν η εξής: “Μήπως γερνάω;” Πήγαινα μπροστά μερικά χρόνια και αυτή η μια γκρι τρίχα θα έχει πολλαπλασιαστεί με αποτέλεσμα να περνάς αρκετό χρόνο στο κομμωτήριο για να καλύψεις αυτή και τις φίλες της.

Ε λοιπόν, τα νέα είναι καλά. Ερευνητές από το University College London αναγνώρισε το γονίδιο που είναι υπεύθυνο για τις γκρίζες τρίχες και δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο περιοδικό Nature Communications.

Oι επιστήμονες μελέτησαν πάνω από 6000 άντρες και γυναίκες του παρελθόντος και βρήκαν αυτό το ένα πράγμα στο DNA μας που μας κάνει να βγάζουμε γκρίζες τρίχες.

Ωραία όλα αυτά… αλλά υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να τις εξαφανίσουμε;  

Αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμα αλλά από τη στιγμή που οι επιστήμονες ανακάλυψαν το γονίδιο θεωρούν πως υπάρχει τρόπος να σταματήσουν τη δουλειά του. Αυτό σημαίνει πως το επόμενο βήμα θα είναι οι εταιρίες καλλυντικών να βγάλουν προϊόντα που θα σταματάνε την εμφάνιση των γκρίζων τριχών πριν καν εμφανιστεί η πρώτη.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα