Βερνίκι σε σπρέι: Έρχεται το πιο γρήγορο μανικιούρ στον κόσμο!

By

Πάντα βαριόμουν το “μετά” το βάψιμο των νυχιών μου. Ειδικά αν τα είχα περάσει 2-3 στρώσεις ή είχα κάνει σχέδια δεν έπρεπε να κουνηθώ για κανένα μισάωρο για να μη μου χαλάσει κάτι.

Όταν, λοιπόν, διάβασα τα νέα ενθουσιάστηκα τόσο που έτρεξα να το πω και σε σένα. Έρχεται το Paint Can το οποίο είναι ένα υδιοφυές σπρέι βερνίκι νυχιών από την εταιρία Nails Inc.

kl_sprei01

Πώς δουλεύει..

Καταρχάς περνάς τα νύχια σου με μια βάση όπως θα έκανες έτσι και αλλιώς. Έπειτα ψεκάζεις το βερνίκι με το οποίο θέλεις να βάψεις τα νύχια σου πάνω σε αυτά χωρίς να σε ανησυχεί η γύρω περιοχή. Με το που θα στεγνώσει το βερνίκι, πλένεις τα χέρια σου με ζεστό νερό και λίγο σαπούνι και αφαιρείται το βερνίκι που ξεκάστηκε στο δέρμα σου. Φυσικά δεν φεύγει από τα νύχια σου.

Σημαντική παρατήρηση: Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την άνοιξη του 2016 μιας και προς το παρόν η εταιρία έχει κυκλοφορήσει τα συγκεκριμένα βερνίκια μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο προς το παρόν.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα