“Βλεφαρίδες – Αράχνη”- Μάθε πως να κάνεις την πιο hot τάση

By

Αυτή τη σεζόν, το επίκεντρο στο μακιγιάζ (εκτός από τα σκούρα κραγιόν), είναι οι “βλεφαρίδες – αράχνη” ή όπως το λένε εκεί στα ξένα “spider lashes”.  Tην τάση αυτή τη συναντήσαμε σε πολλά catwalks καθώς οι πασαρέλες γέμισαν με μοντέλα που οι βλεφαρίδες τους ήταν βαμμένες έτσι.

Οι μεγαλύτεροι make up artists εξηγούν ότι η γενική τάση στο μακιγιάζ παραμένει η φυσικότητα.…εκτός από το βαρύ, σχεδόν θεατρικό μακιγιάζ στα μάτια και ειδικά στις βλεφαρίδες.

Εδώ θα σου δείξω βήμα – βήμα πως θα κάνεις σωστά τις spider lashes για να αποκτήσεις και εσύ βλέμμα που μαγνητίζει…

Βήμα 1:

Αρχικά, πρέπει να χτενίσεις τις βλεφαρίδες, όπως ακριβώς χτενίζεις και τα μαλλιά σου, για να μην έχουν κόμπους και να μην είναι μπερδεμένες.

spiderlashes1

Βήμα 2:

Στη συνέχεια, βάλε στις βλεφαρίδες λίγη πούδρα με ένα πινέλο, καθώς βοηθάει τη μάσκαρα να κολλήσει στις βλεφαρίδες και να φαίνεται πιο έντονη.

spiderlashes2

 

Βήμα 3:

Πέρασε την μάσκαρα σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων ξεκινώντας από τις ρίζες και φτάνοντας στις άκρες. Επανέλαβε πολλές φορές, βουτώντας το βουρτσάκι στη μάσκαρα, για να επιτύχεις ένα παχύ και πλούσιο αποτέλεσμα.

spiderlashes3

Βήμα 4:

Μόλις στεγνώσει, βάλε ξανά στις βλεφαρίδες λίγη πούδρα και επανέλαβε με άλλη μια παχιά στρώση μάσκαρα.

spiderlashes5

Βήμα 5:

Με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών πιάσε ξεχωριστές τουφίτσες βλεφαρίδων και πίεσέ τις απαλά μεταξύ τους. Ακολούθησε την ίδια ακριβώς διαδικασία και για τις κάτω βλεφαρίδες,  κρατώντας όμως το βουρτσάκι της μάσκαρα κάθετα.

spiderlashes6

Και έτσι απλά, είσαι έτοιμη! Καλή επιτυχία!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News