Υαλουρονικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν το κάνεις! (video)

By

Ο πιο όμορφος σου εαυτός μπορεί να απέχει μόλις μια θεραπεία!

Πώς θα τον κατακτήσεις αποφεύγοντας τις υπερβολές και τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα που συναντάς συχνά γύρω σου;

Δεν είμαι η κατάλληλη να σου δώσω απαντήσεις! Για αυτό και αποφάσισα να σου λύσω κάθε απορία, με μια επίσκεψη στο Skin Medical Secrets και να συζητήσω με την ειδικό, την Δρ. Αγνή Αλμπανοπούλου, MD MsD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος και Πτυχιούχος Ιατρικής για μία από τις διαδεδομένες ενέσιμες θεραπείες, αυτή του υαλουρονικού οξέως.

Τι είναι;

Το υαλουρονικό οξύ θα μπορούσε να παρομοιαστεί με τον πηλό του προσώπου & του σώματος! Η χρήση του στην Αισθητική Δερματολογία έχει εγκριθεί από το 2003 από τον FDA και χρησιμοποιείται στο «γέμισμα» των εγκατεστημένων ρυτίδων, στο «χτίσιμο» -αναδιαμόρφωση σημείων προσώπου & σώματος και στην ανάκτηση του χαμένου όγκου!

Πόσο διαρκεί;

Η χρήση του υαλουρονικού οξέος είναι ευρέως διαδεδομένη και τα αποτελέσματά του έχουν διάρκεια από 4 μήνες έως και 2 χρόνια. Ανάλογα με την περιοχή και τις ανάγκες τις περιοχής επιλέγεται λεπτόρρευστο ή παχύρευστο υαλουρονικό οξύ, που επηρρεάζει φυσικά και την διάρκεια του αποτελέσματος.

H Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος και Πτυχιούχος Ιατρικής μου έλυσε όλες τις απορίες! Δες το video και θα λυθούν όλες οι απορίες σου!

Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικό και ασφαλές για:

  • Εξάλειψη μαύρων κύκλων
  • Αύξηση ζυγωματικών
  • Αναδιαμόρφωση μύτης ή αλλιώς ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση
  • Αυξητική χειλιών για όγκο ή combo treatment με αναδιαμόρφωση περιγράμματος με PDO νήματα και ενυδάτωση με υαλουρονικό.
  • Ρινοπαρειακές γραμμές
  • Ρυτίδες του “καπνιστή” γύρω από τα χείλη
  • Γραμμές πικρίας
  • Αντιγήρανση χεριών
  • Αυξητική γλουτών
  • «Γέμισμα» ουλών ακμής

Μπορεί να αντικαταστήσει το Lifting;

Στα τελευταία συνέδρια της αισθητικής ιατρικής γίνεται όλο και περισσότερο λόγος για το ενέσιμο lifting, το 5-points lift! Στην ουσία η τεχνικη συνίσταται στην έγχυση υαλουρονικού οξέως σε 5 σημεία του προσώπου, από την περιοχή των ζυγωματικών ως την κάτω γνάθο.

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, χωρίς καμία απολύτως αλλοίωση των χαρακτηριστικών, άμεση αποκατάσταση της αρμονίας και της συμμετρίας του προσώπου και επαναφορά του οβάλ του προσώπου, ενώ σημεία που πριν είχαν χάσει τον φυσικό όγκο τους λόγω γήρανσης, τον ξαναβρίσκουν.

Η Δρ Αλμπανοπούλου για την εν λόγω τεχνική θα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για την περίοδο του Πάσχα, στην κλινική του Dr Sherell J. Aston.

Τελευταία, χρησιμοποιείτε και για τη διόρθωση ατελειών της μύτης – ρινοπλαστική! Μέσα σε ένα 20 λεπτο μπορεί κάποιος να αποκτήσει μια πιο γλυκιά όψη, απλά με τη χρήση του υαλουρονικού οξέως!

Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας ΕΔΩ με δώρο 1 θεραπεία Υαλουρονικό Οξύ Juviderm στην περιοχή της επιλογής σου!

Είναι επίπονη σαν διαδικασία;

Όχι. Στο Skin Medical Secrets χρησιμοποιείται Υαλουρονικό Οξύ που περιέχει τοπικό αναισθητικό (λιδοκαϊνη) ενώ κατά την έλευση στο ιατρείο το νοσηλευτικό προσωπικό τοποθετεί στα σημεία όπου θα γίνει η έγχυση και αναισθητική κρέμα Γερμανικής προέλευσης.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά το Υαλουρονικό Οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια πραγματικά “θαυματουργική” θεραπεία που απαλύνει και εξαλείφει τις ρυτίδες συνοφρίωσης, τις στατικές ρυτίδες του μετώπου, τις ουλές ακμής, το “πόδι της χήνας” στα πλαϊνά των ματιών, τις ρινοπαρειακές γραμμές , τις ρυτίδες του “καπνιστή” γύρω από τα χείλη, διαμορφώνουν το περίγραμμα ή τον όγκο των χειλιών, τον όγκο των ζυγωματικών, τις γραμμές πικρίας, την βλεφαρόπτωση ενώ αποτελεί και την τέλεια ενυδατική θεραπεία πρόληψης για το πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια!

Έχω ακούσει ότι δεν είναι ασφαλή όλα τα Υαλουρονικά και ίσως μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ισχύει;

Το γεγονός που ισχύει είναι ότι στο Skin Medical Secrets κάθε υλικό, κάθε τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι εγκεκριμένη από Παγκόσμιους Οργανισμούς. Σας συμβουλεύουμε και οι ίδιοι να βεβαιώνεστε για το χρησιμοποιούμενο υαλουρονικό οξύ.

Κλείσε το ραντεβού σου στο Skin Medical Secrets 

fb: @skinmedicalsecrets

Instagram: @skinmedicalsecretsofficial

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News