Βάλε την τελευταία λέξη της μόδας στην κουζίνα σου!

By

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να φτιάξεις μια κουζίνα που θα εντυπωσιάζει πρώτα εσένα και μετά τους φίλους σου είναι να της βάλεις όμορφα πλακάκια. Είτε αυτά είναι σε έντονες αποχρώσεις είτε έχουν περίεργα και ιδιαίτερα σχέδια, θα κάνουν το χώρο της κουζίνας σου να ξεχωρίσει. Δες τα αγαπημένα μου ύστερα από μια μικρή έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο.

Βάζοντας λίγο χρώμα στην κατά τα άλλα “γήινη” κουζίνα σου μπορείς πραγματικά να την μεταμορφώσεις και να της δώσεις αυτό το κάτι που λείπει.

kl_plakaki02

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλεις πλακάκια με σχέδιο μόνο σε μια λωρίδα τοίχου μόνο και μόνο για να δώσεις έμφαση σε ένα σημείο της κουζίνας σου που αγαπάς ιδιαίτερα.

kl_plakaki08

Μια άλλη λύση είναι να βάλεις πλακάκια μόνο γύρω από τα ντουλάπια της κουζίνας σου. Αν μάλιστα το πλακάκι έχει και έντονο ή “μπουχτικό” σχέδιο, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

kl_plakaki07

Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μπήκαν τα πλακάκια σε αυτήν την κουζίνα. Είναι ουσιαστικά τοποθετημένα μόνο πίσω από την ηλεκτρική κουζίνα και το νεροχύτη της κουζίνας τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα βασικά στοιχεία του χώρου.

kl_plakaki06

Μια άλλη ιδέα είναι να βάλεις πλακάκι μόνο γύρω από την πόρτα της κουζίνας σου εφόσον αυτή έχει πόρτα και δεν είναι ενιαία με το σαλόνι.

kl_plakaki05

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να βάλουν πλακάκια μόνο ανάμεσα στα ντουλάπια και στους πάγκους της κουζίνας. Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να επιλέξεις κάποιο σχέδιο σε χρώμα που ταιριάζει με αυτόν των ντουλαπιών.

kl_plakaki03

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και πιο ουδέτερα μιας και έχουν επιλεγεί πλακάκια σε γήινες αποχρώσεις όπως άλλωστε είναι διακοσμημένη και όλη η κουζίνα. Το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και χωρίς εκρήξεις αλλά δεν στερείται σε ομορφιά και φωτεινότητα.

kl_plakaki01

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News