Γούρι για το 2019 πήρες; Δες εδώ τα πιο όμορφα γούρια που έχουμε δει!

By

Δεν χρειάζεται ένα γούρι να μοιάζει με γούρι και αυτό το ξέρει πολύ καλά η 3rd Floor που δημιούργησε τα πιο όμορφα γούρια του 2019 τα οποία μπορείς να φοράς όλο το χρόνο.

Άλλωστε κανείς δεν θέλει να πάρει ένα κόσμημα που δεν θα φορέσει ποτέ ξανά παρά μόνο μερικές μέρες μέσα στον χρόνο.

Κολιέ και βραχιόλια, από ασήμι 925°, ή από ορείχαλκο, με χρωματιστά κερωμένα κορδόνια, λεπτές αλυσίδες ή ακόμη και αλυσίδες συνδυασμένες με κορδόνι και τα πιο… γούρικα γούρια, που έχεις φορέσει ποτέ! Γούρια, πρωτότυπα μοναδικά, αφού μπορείς να επιλέξεις εσύ, τις λέξεις που θέλεις να γράψεις επάνω, κάνοντας στον εαυτό σου ή σε αυτούς που αγαπάς, το πιο όμορφο δώρο αγάπης.

Διάλεξε το δικό σου μοναδικό 3rd Floor Lucky Charm

Κολιε-γούρι A New Chapter

Όσο μεγαλύτερα τα όνειρά σου, τόσο ομορφότερα κεφάλαια γράφουν στη ζωή σου! Εσύ, με ποιές «μαγικές» λέξεις, θα ξεκινήσεις το δικό σου; Γράψε τις στην πλακέτα του lucky charm σου.

Δες το ΕΔΩ

Κολιέ-γούρι A New Chapter Red

Όταν έχεις τόλμη και πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε όχι μόνο η νέα χρονιά, αλλά και κάθε μέρα είναι και μια νέα αρχή στο ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής σου! Αν θέλεις κάτι πιο διακριτικό, μπορείς να το βρεις και με μαύρο κορδόνι!

Δες το ΕΔΩ

Βραχιόλι-γούρι HO HO HO

Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις στον Αϊ Βασίλη, σίγουρα το βραχιόλι γούρι HO HO HO θα σε κάνει να χαμογελάσεις! Μπορείς να γράψεις το δικό σου μήνυμα χαράς και να το φοράς όλο το χρόνο! Do you believe in Santa?

Δες το ΕΔΩ

Κολιέ-γούρι Nine

Λέγεται, ότι ο αριθμός 9, είναι ο αριθμός της σοφίας και της ολοκλήρωσης.. Ένα σύμβολο γούρι, για τη νέα χρονιά αλλά και για κάθε μέρα!

Δες το ΕΔΩ

Χειροποίητο βραχιόλι-γούρι Unlock

Ευχή, όχι μόνο για τις γιορτές αλλά για να σε ακολουθεί πάντα. Ξεκλείδωσε τα όνειρά σου και αφέσου εκεί που θα σε ταξιδέψουν.

Δες το ΕΔΩ

Βραχιόλι-γούρι Day Dreamer

Ονειρέψου με τα μάτια ανοιχτά και ταξίδεψε νοητά, εκεί που ξέρεις ότι η καρδιά σου θα χαμογελάσει.

Δες το ΕΔΩ

Ανακάλυψέ τα όλα στη συλλογή Lucky Charms Collection της 3rdFloor

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News