4 πράγματα που μπορείς να κάνεις με λίγη κέτσαπ (πέρα από το να τη φας)!

By

Σκέψου λίγο αλλιώτικα και δες και άλλες χρήσεις σε προϊόντα που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσες μόνο για μια δουλειά. Ένα από αυτά είναι και η κέτσαπ. Δες τις άλλες χρήσεις τις εδώ…

Γυάλισε τα ασημικά σου: Μήπως δεν φοράς τα περισσότερα ασημικά σου γιατί έχουν μαυρίσει και απλά βαριέσαι να τα καθαρίσεις; Πάρε λίγη κέτσαπ και ένα βαμβακερό πανί και τρίψε με αυτό τα ασημένια κοσμήματά σου. Θα τα δεις να γυαλίζουν και πάλι στο λεπτό. Το ίδιο μπορείς να κάνεις για να γυαλίσεις και τα ασημικά του σπιτιού σου.

Φτιάξε τις ανταύγιές σου: Μερικές φορές τα ξανθά μαλλιά αποκτούν ένα περιέργο πρασινωπό χρώμα όταν τους κάνεις ανταύγιες. Για να φτιάξεις γρήγορα αυτήν την πρασινίλα, χρησιμοποίησε κέτσαπ η οποία κάνει το πράσινο ουδέτερο. Βάλε λίγη κέτσαπ στα δάχτυλά σου και άπλωσέ την στα πράσινα μαλλιά σου. Άφησέ την για 5-10 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε.

kl_ketsap01

Χρησιμοποίησέ την αντί για πάγο: Για να κάνεις αυτό το κόλπο θα χρειαστείς ατομικά φακελάκια κέτσαπ. Βάλ’τα στην κατάψυξη και την επόμενη φορά που θα χρειαστείς λίγο πάγο για κάποιον τραυματισμό ή για να απαλύνεις κάποιον πόνο, πάρε ένα φακελάκι και κάνε τη δουλειά σου.

Κάν’την βάζο: Πέρα από την κέτσαπ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το μπουκάλι της (αφού αδειάσει) για να κάνεις διάφορα πράγματα με αυτό. Αν το μπουκάλι είναι γυάλινο μπορείς να το βάψεις με λίγη μπογιά και να το μετατρέψεις σε ένα όμορφο, μικρό βαζάκι για τα λουλούδια σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News