5 λάθη που σίγουρα έχεις κάνει στα 20 σου…

By

Δεν υπάρχει καλύτερη ηλικία από τα 20, για να πειραματιστείς με το στυλ σου! Από το να ανακαλύψεις νέους σχεδιαστές και brands, μέχρι να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου κομμάτια που είναι trends μόνο για μια σεζόν! Είναι η απαραίτητη διαδρομή που πρέπει να διανύσεις για να βρεις το δικό σου, προσωπικό στυλ.

Προσωπικά, ήμουν πολύ πιο τολμηρή στις ενδυματολογικές μου επιλογές τότε από ότι είμαι σήμερα, με όλα τα σωστά και τα λάθη που μπορούσαν να γίνουν! Το σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες καθώς έκανα εκκαθάριση στην ντουλάπα μου και βρήκα εκείνο το ασημί κολάν, που ένας Θεός ξέρει μόνο γιατί το αγόρασα.

Κατέληξα λοιπόν ότι στα 20 μπορείς και κάνεις λάθη! Θα σου πω 5 τουλάχιστον που έχω κάνει εγώ…

1. Επιμένεις να φοράς τις υπέροχες γόβες  σου και ας “πεθαίνεις” από τον πόνο!

main.original.640x0c

Υπάρχει μια κατηγορία παπουτσιών, αυτή που τα φοράς μόνο για να μπεις στο αμάξι, να βγεις από το αμάξι και να κάτσεις στην καρέκλα. Περισσότερα βήματα ισοδυναμούν με αφόρητο πόνο. Αυτά τα παπούτσια τυγχάνει κατά διαβολική σύμπτωση να είναι από τα πιο αγαπημένα σου… Και τα έχεις πληρώσει ακριβά. Στα 20 σου σκέφτεσαι “μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος”… Τώρα ξέρεις πια…

2. Είχε τόσο καλή τιμή που δε γινόταν να μην το αγοράσεις…

main.original.640x0c (1)

Οτιδήποτε που έχει βρεθεί μπροστά σου και ήταν “ευκαιρία” σε οδήγησε στο ταμείο. Φυσικά και είναι ακόμη με το καρτελάκι στην κρεμάστρα. Αν εξαιρέσεις την τιμή, τώρα που το σκέφτεσαι δε θα το αγόραζες ποτέ.

3. Τα λεφτά σου όλα για μια “επένδυση”…

main.original.640x0c (2)

Aν με ρωτήσεις, θεωρώ ότι κάποια κομμάτια αξίζουν να επενδύσεις τα χρήματα σου. Όταν αυτά είναι διαχρονικά, και χρηστικά, μια oversized μαύρη τσάντα για παράδειγμα. Όχι όμως σε κάτι που είναι για μία σεζόν. Στα 20 όμως δεν το βλέπεις έτσι. Μία φορά φυσικά είναι αρκετή για να μάθεις πως οι λογαριασμοί δεν πληρώνονται με αέρα…

4. Φόρεσες κάτι που δεν είχε καμία σχέση με το προσωπικό σου στυλ

main.original.640x0c (3)

Το post είναι βιωματικό. Στα 20 πειραματίζεσαι με το στυλ σου, προσπαθείς να βρεις τι σου πάει, τι σου αρέσει κτλ. Ε, μέσα σε όλα αυτά θα τύχει να επιλέξεις και κάτι που δεν θα το φορούσες σήμερα και ας ήταν το μόνο ρούχο που είχες στην ντουλάπα. Το λεγόμενο “δεν είσαι εσύ”.

5. Ακολουθούσες τη μόδα κατά γράμμα…

main.original.640x0c (4)

Μέχρι που κατάλαβες ότι η ζωή ενός fashion victim δεν είναι και πολύ “υγιεινή”. Το να έχεις συνεχώς άγχος για την εξωτερική σου εμφάνιση, να τρέχεις να αγοράσεις το τελευταίο trend και να καταναλώνεις άπειρο χρόνο σε κάθε σου εμφάνιση ε, δε το λες και φυσιολογικό. Όταν περάσει η φρενίτιδα, δημιουργείς τους δικούς σου κανόνες και στυλ, και πίστεψέ με είναι πολύ πιο απολαυστικό!

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News