8 τσάντες που μπορείς να κρατήσεις από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο!

By

Κορίτσια, ας είμαστε ειλικρινείς: Μας αρέσει να προσποιούμαστε ότι οι χαριτωμένες μικρές τσάντες είναι οι αγαπημένες μας, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη!


Προσωπικά, κυκλοφορώ σχεδόν 99% με μία μαύρη τσάντα oversize, γιατί είναι η μόνη που μπορεί να χωρέσει τον ατελείωτο κατάλογο των “βασικών και απαραίτητων” που πρἐπει να έχω μαζί μου!  Όποια και αν είναι η περίσταση αν ανοίξεις τη τσάντα μου, μπορείς να βρεις φορητό υπολογιστή, iPad, σημειωματάριο, στυλό, ομπρέλα, μπουκάλι νερό, φορτιστή και καλώδια, ένα ζευγάρι παπούτσια, σνακ, ένα πορτοφόλι και τουλάχιστον δύο Lip gloss και τo νεσεσέρ μου. Σκέψου ότι αυτό συμβαίνει τις ημέρες που δεν πάω στο γυμναστήριο.

 

 

Έτσι, ενώ ο υπέροχος φάκελος Gucci είναι cute, δεν είναι μια πρακτική αγορά για μένα. Και αν είναι να επενδύσω χρήματα σε μια δερμάτινη τσάντα, καλύτερα να μπορώ να τη φοράω όλη την ώρα για να κάνω απόσβεση!

Δες 8 τσάντες που θα τις κρατήσεις παντού

Αυτές οι τσάντες είναι αρκετά μεγάλες ώστε να χωράνε όλα τα πράγματα σου, αλλά μπορώ να τις κρατήσεις άνετα και σε ένα event. Πάρε ιδέες και κλίκαρε στις εικόνες αν θέλεις να δεις περισσότερες λεπτομέρειες! Kάποιες ίσως να μην μπορούμε να τις αποκτήσουμε ποτέ, μερικές όμως θα σε εκπλήξουν με τις τιμές τους!

 

Proenza Schouler

 

Deux Lux

Street Level

Tumi Calais Backpack

Tod’s shopping bag

 

 

HOGAN

Sole Society

 

Pieces

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News