O ήλιος, οι παραλίες και οι χρυσαφένιες αμμουδιές, τα χρώματα του καλοκαιριού, οι ομορφότερες εικόνες της Ελλάδας ήταν η πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της συλλογής του brand Aelia.
Η Γιώτα Μαντάου και η Ντιάνα Κουλούρη ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν να σχεδιάζουν υπέροχα σανδάλια, που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας.
Τα κομμάτια ξεχωρίζουν για τους πρωτότυπους συνδυασμούς: ζωηρά χρώματα, όπως μπλε, φούξια ή πράσινο, με τολμηρά animal prints και μεταλλικές λεπτομέρειες και 100% χειροποίητα, συνοδεύουν ιδανικά τις εμφανίσεις σου από το πρωί έως το βράδυ.
Αν θέλεις να είσαι η τυχερή που θα φορέσει φέτος ένα ζευγάρι χειροποίητα σανδάλια Aelia δεν έχεις παρά μόνο να κάνεις Like εδώ https://www.facebook.com/kl2real/posts/1589387964667639 και στη σελίδα aelia greek handmade sandals!
Good Luck girls!