Αυτές είναι οι τσάντες που θα γνωρίσεις από κοντά στο All Day Summer Style Event by Katerina Laspa

By

Όταν κάτι γίνεται για καλό σκοπό γίνεται… με αγάπη! Be there!

Σαν να νιώθω ότι αυτό το καλοκαίρι θέλουμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο προηγούμενο. Ό,τι μας κάνει, λοιπόν, να περνάμε καλά πρέπει να μπαίνει στο πρόγραμμα.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου σου έχω ένα σούπερ All Day Summer Style Event στο Albion από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. 

Save the Date λοιπόν και έλα να μας βρεις στο πιο hot event του καλοκαιριού για καλό σκοπό. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στο “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους”!!!

Ανάμεσα στα 15 brands Ελλήνων σχεδιαστών που θα είναι παρόντες θα βρεις και τις πιο cool τσάντες της Λίας Μαντζώρου.

Η Λία Μαντζώρου, ο άνθρωπος πίσω απο το brand name AMES, είναι σχεδιάστρια με πολύ δημιουργικό πνεύμα, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα την δική της επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα. ‘Εχοντας μια πολυετή δράση στη βιομηχανία της μόδας, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό ελληνικό μοτίβο που θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το γούστο της και να ταυτιστεί απόλυτα με το έργο της. Ως εκ τούτου, έρχεται με την ιδέα της δημιουργίας ενός αποκλειστικού ελληνικού υφάσματος από ζακάρ για να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη σε μια συλλογή τσαντών, κατασκευασμένη από υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας.

Εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, το brand AMES, που σημαίνει λαβύρινθος στην αρχαία μινωική διάλεκτο, είναι το μοτίβο που χαρακτηρίζει τις τσάντες. Οι τσάντες της σχεδιάζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο να φορεθούν και να συνδυαστούν, για μια μοντέρνα γυναίκα που επιδιώκει να ψάχνει έξυπνα και να δείχνει κομψή ανά πάσα ώρα και στιγμή. 

Και ποιο είναι το motto της Λίας Μαντζώρου για τον “Στόχο”;

Βρείτε πολύ περισσότερες τσάντες της Ames the Bags στο liamanjorou.com αλλά και στο Instagram πατώντας εδώ.

Για να δεις πόσο ωραίες είναι οι τσάντες της Ames the Bags διάλεξα μερικές από τις αγαπημένες μου παρακάτω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη āmes (@amesthebags) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη āmes (@amesthebags) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη āmes (@amesthebags) στις

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News