Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι διακόπτες που έχεις δει!

By

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πάει ο νους σου σε αυτά που θα αντικρύσεις παρακάτω. Δες τους πιο περίεργους και πρωτότυπους διακόπτες και θα ξετρελαθείς.

Αυτός ο πίνακας σου δείχνει έναν χάρτη του σπιτιού σου καθώς και το πού είναι τοποθετημένα τα φώτα σε κάθε δωμάτιο. Πατώντας τη λάμπα που θέλεις ανάβει το αντίστοιχο φως.

kl_xartis

Αυτός ο διακόπτης-γάτζος σε μπερδεύει λιγάκι μιας και δεν ξέρεις αν πρέπει να τον μετακινήσεις για να ανάψει το φως ή αν πρέπει να κρεμάσεις το παλτό σου πάνω του. Θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμεύσει και ως κρεμάστρα.

kl_diakoptis01

Ο μόνος τρόπος για να ανάψει το φως του δωματίου που έχει αυτόν τον διακόπτη είναι να βάλεις μέσα στη σχισμή ένα κέρμα. Διαφορετικά δεν πρόκειται να ανάψει με τίποτα.

kl_diakoptis

Μπορεί να φαίνεται περίεργο οι διακόπτες σου να είναι κρύσταλα Swarovski αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο μιας και αυτά τα κρύσταλλα διακοσμούν με τον πιο όμορφο και αριστοκρατικό τρόπο τους τοίχους σου.

kl_diakoptis05

Ο συγκεκριμένος διακόπτης λειτουργεί με ένα απλό γύρισμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιστρέψεις το διακόπτη και το φως θα ανάψει αμέσως.

kl_diakoptis04

Τέλος, υπάρχει και ο διακόπτης ο οποίος έχει το σχήμα αυτιού. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να ανάψει το φως είναι να φυσήξεις μέσα στην τρύπα.

kl_diakoptis06

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα