Άλλαξε όλο σου το στιλ με το πάτημα ενός κουμπιού!

By

Θέλεις να ανακαλύψεις ποιο είναι το προσωπικό σου στιλ; Θέλεις να βγεις από την καραντίνα και να έχεις μάθει να ντύνεσαι; Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτό που γίνεται πολύ στο εξωτερικό και δεν υπήρχε καθόλου στην Ελλάδα πλέον είναι εφικτό και στη χώρα μας.

Η Ντενίζ Γιατρά, μετά από πολυετή ενασχόληση με το personal fashion styling και έχοντας ντύσει πολλές σύγχρονες πετυχημένες γυναίκες, σου προσφέρει διαδικτυακά τις υπηρεσίες της. Στόχος της είναι να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιο είναι το προσωπικό σου στιλ, να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου (θα κάνετε μαζί τα ψώνια σας) και να κάνεις ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου.

Όποιος κι αν είναι ο στιλιστικός σου στόχος, η Ντενίζ είναι εδώ για να σε βοηθήσει να τον πετύχεις.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που σου προσφέρει το denizgiatra.com;

Wardrobe Detox
Ανάλυση και αναδιαμόρφωση γκαρνταρόμπας ώστε να εξακριβώσουμε τα κομμάτια κλειδιά που θα μείνουν και πρέπει να αναδειχτούν, τα ρούχα που πρέπει να φύγουν καθώς και τις ελλείψεις που πρέπει να συμπληρωθούν. Θα δώσουμε με έξυπνους τρόπους νέα ζωή σε κομμάτια που έχουν παρέλθει.

Shopping Together
Μαζί θα ψωνίζετε διαδικτυακά από τα αγαπημένα σας μαγαζιά χρησιμοποιώντας πλατφόρμες όπως zoom, skype, teams, google meet, μέσα απο τις οποίες θα μπορείτε μαζί με την Ντενίζ να βλέπετε ταυτόχρονα και να συζητάτε την κάθε σας επιλογή.

Personal Styling
Μέσα από τη συνεργασία αυτή, θα σε καθοδηγήσει στο να βρεις το προσωπικό σου στυλ και την ικανότητα να το συντηρείς μόνη σου με επιτυχία.

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα και δες το στιλ σου να αλλάζει και να μεταμορφώνεται. Αυτή η αλλαγή θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News