Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα τρέλα με τα παλτό. Μιλάμε για μεγάλη καψούρα! Αφού παλιότερα ήθελα να χειμωνιάσει για να φορέσω τα αγαπημένα μου πανωφόρια. Κάθε μήνα αγόραζα κι από ένα. Έχω ακριβά, φθηνά όλων των ειδών. Πρωινά, απογευματινά και βραδινά. Πέρσι από ότι θυμάμαι την έβγαλα με 2-3 γιατί ήταν τα πιο ζεστά μιας και ο χειμώνας είχε πολικές θερμοκρασίες. Φέτος, αναμένεται πιο μαλακός, σύμφωνα με τους ειδικούς, οπότε έχω περισσότερες επιλογές. Σήμερα λοιπόν αγαπημένη μου φίλη-αναγνώστρια, θα σου παρουσιάσω τα 4 παλτό που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου και είναι πολύ στη μόδα. Αν και θεωρώ ότι δύο από αυτά μπορεί να τα έχεις ήδη.
Χρωματιστά. Είναι αυτό που λέμε, βάλε χρώμα στη ζωή σου. Φύγε από το κλασσικό μαύρο και λευκό και τόλμησε να φορέσεις ένα ροζ, κόκκινο, κίτρινο ακόμη και πράσινο. Aν δεν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα, δοκίμασε τα παστέλ.Με ένα τζιν και ένα πουλόβερ ή t-shirt είσαι τέλεια!
Γούνινα. Όσο πλησιάζουν μάλιστα οι γιορτές, τόσο περισσότερο θα φορεθούν. Μη νομίζεις ότι είναι αποκλειστικά για βραδινό ντύσιμο. Καλούς κι έξυπνους συνδυασμούς θέλει ένα τέτοιο πανωφόρι και όλοι θα σε κοιτάνε στο δρόμο!
Oversized. Είναι η εποχή τους. Τα συγκεκριμένα παλτό, πηγαίνουν με όλα και όλες τις ώρες. Αν θέλεις τη γνώμη μου ένα μπεζ ή γκρι, είναι ό,τι καλύτερο για τους συνδυασμούς.
Animal print. Κλασσικό παλτό για κάποιες γυναίκες, in fashion για άλλες. Τόλμησέ το αρκεί το υπόλοιπο look να ναι ήσυχο κι όχι ‘’φορτωμένο’’!
Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, δες βιτρίνες, βγες βόλτα στα μαγαζιά και κάνε ένα δώρο σε σένα ένα τέτοιο παλτό! Το αξίζεις και με το παραπάνω. Σκέψου ότι θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιστάσεις συν του ότι θα σε ζεστάνει τις κρύες νύχτες που θα ακολουθήσουν.