Αυτή είναι η τσάντα που αγαπούν να κρατούν οι fashion bloggers & editors της Ελλάδας

By

Ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος μιας γυναίκας; Η τσάντα της!

Μπορεί να έχεις έναν αξιοσέβαστο αριθμό από τσάντες στη ντουλάπα σου, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς… Στην καθημερινότητα μας κρατάμε όλες μας, μόνο μία! Είναι η τσάντα που δε θέλεις να αποχωριστείς, αυτή που σε συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάθε σου έξοδο και που όταν αναζητάς να την αντικαταστήσεις, τα πράγματα δυσκολεύουν!

Θα στα κάνω εγώ όλα πιο εύκολα!

Κάνοντας μια μικρή έρευνα, ανακάλυψα τις ελληνικές Miss Polyplexi, ένα brand που προσεγγίζει την χειροποίητη πλεκτή τσάντα αλλιώς! Οι fashion bloggers και editors στην Ελλάδα ήδη τις έχουν ανακαλύψει και τώρα είναι και η δική σου σειρά!

Όποια ενδυματολογική εμφάνιση κι αν επιλέξεις, η δική σου μοναδική χειροποίητη τσάντα MISS POLYPLEXI θα είναι εκεί να το αναβαθμίσει!

Είναι ποιοτικές, φτιάχνονται όλες στο χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος και κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη για να καλύπτουν τις δικές μας ανάγκες!

Είναι μοναδικές αφού μπορούν να φτιαχτούν κατά παραγγελία επικοινωνώντας με την ίδια τη Miss Polyplexi η οποία μπορεί να φτιάξει τη δική σας τσάντα προσθέτοντας την προσωπική σας «πινελιά».

Καθεμιά από τις Miss Polyplexi τσάντες έχει το δικό της στυλ, φτιάχνεται από ιδιαίτερα υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς με σκοπό να «απογειώσουν» τις ενδυματολογικές μας επιλογές.

Μπορείς να βρεις τις τσάντες Miss Polyplexi εδώ:

https://www.facebook.com/misspolyplexi
https://www.instagram.com/miss_polyplexi/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News