Μπήκαμε στο απίστευτο σπίτι της ηθοποιού Brooklyn Decker και ενθουσιαστήκαμε!

By

Είναι νέα μαμά και ηθοποιός. Η Brooklyn Decker εκτός από αυτά έχει και ένα υπέροχο σπίτι που θυμίζει ράντσο στο Austin των ΗΠΑ.

Το σπίτι της αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 1 wc και υπέροχη διακόσμηση την οποία θα δεις ευθύς αμέσως.

kl_decker02

Η κουζίνα του σπιτιού είναι εκπληκτική. Το σκούρο ξύλο στο ταβάνι και το πάτωμα της δίνουν μια πιο “χωριάτικη” αίσθηση ενώ το ιδιαίτερο μπλε στα ντουλάπια και τα συρτάρια της προσδίδουν μια ζεστασιά. Παρόλο που η κουζίνα της ηθοποιού είναι γεμάτη μάρμαρο, ο σωστός συνδυασμός ξύλου και χρωμάτων την κάνουν πολύ πιο ζεστή.

kl_decker03

Αν δεις τη γωνιά από μια άλλη πλευρά θα εντυπωσιαστείς από τον υπέροχο μαρμάρινο-ξύλινο πάγκο φαγητού, τα εκπληκτικά ξύλινα καρεκλάκια αλλά και το ράφι ακριβώς πάνω από το τραπέζι το οποίο κάνει το σερβίρισμα του φαγητού παιχνιδάκι.

kl_decker06

Το σαλόνι του σπιτιού θυμίζει επίσης σαλόνι ράντσου. Οι ξύλινες λεπτομέρειες και η πέτρα στο τζάκι βοηθούν σε αυτό. Μας αρέσει πολύ το δερμάτινο τραπέζι στη μέση του σαλονιού αλλά και ο μπλε καναπές που έχει το ίδιο χρώμα με αυτό των ντουλαπιών της κουζίνας.

kl_decker07

kl_decker05

Η τραπεζαρία του σπιτιού είναι απίστευτα φωτεινή και όμορφη. Οι πολύχρωμες, ριγέ καρέκλες μεταμορφώνουν εντελώς έναν κατά τα άλλα απλά διακοσμημένο χώρο αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές για να δημιουργήσεις έναν χώρο που θα ξεχωρίζει. Αρκεί μια μικρή διακοσμητική λεπτομέρεια!

kl_decker04

Μια από τις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρόλο που δεν είναι υπερβολικά μεγάλη. Μας εντυπωσίασε ο δερμάτινος καναπές στο τελείωμα του κρεβατιού ο οποίος είναι απαραίτητος όλες εκείνες τις φορές που ναι μεν θέλεις να κάτσεις στο δωμάτιό σου και να διαβάσεις χαλαρά ένα βιβλίο αλλά δεν θέλεις να το κάνεις ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

kl_decker01

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News