Το making of της καμπάνιας Paris-Dallas του οίκου Chanel

By

Όταν ακούς τη λέξη Chanel ξέρεις αυτομάτως οτι μιλάς για μόδα, για ιστορία, για υψηλή ραπτική, για όνειρα που κάνει κάθε fashionista να αποκτήσει έστω και το πιο μικρό αξεσουάρ, που θα φέρει πάνω του το μαγικό logo με τα δυο C.

chanel

Όταν τώρα έχεις και τη δυνατότητα να απολαύσεις στο βίντεο που ακολουθεί το making of της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου για τη συλλογή Metiers d’Art Paris-Dallas 2013/14 τότε νομίζω οτι μπορείς να αισθανθείς έστω και για λίγο τυχερή που «εισβάλλεις» στο θαυμαστό κόσμο του Karl Lagerlfed.

Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν έλαβα στο mail μου απο το Παρίσι αυτό το βιντεάκι και επειδή είναι ωραίο να μοιράζεσαι ωραίες εικόνες με τους γύρω σου, θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας.

Η ηθοποιός Kristen Stewart είναι το πρόσωπο αυτής της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε στο Dallas τον περασμένο Δεκέμβρη και μέσα στο Μάιο θα δοθεί στη δημοσιότητα. Με αναφορές Far West, η αμερικανίδα ηθοποιός, έκανε τα μαλλιά της κοτσιδάκια, φόρεσε το καπέλο της και τα chanel σπιρούνια της και ποζάρε στο φωτογραφικό φακό του Karl Lagerflefd ως σύγχρονο cow girl με ανεπιτήδευτο στυλ και γοητεία. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό!

Enjoy…

Iris L.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News