Δεν φαντάζεσαι πόσα eyeliner χρησιμοποιεί η Kim Kardashian το πρωί!

By

Βγάζεις τα πινελάκια σου, αποφασίζεις τι απόχρωση θα είναι τα μάτια και τα χείλη σου και παίρνεις το περιβόητο και μοναδικό eyeliner σου για να σχηματίσεις το βλέμμα σου. Όλα εδώ μια χαρά για εσένα, γιατί η Kim Kardashian δεν αρκείται σε ένα μόνο eyeliner.

kim

Την πληροφορία αυτή μας την έδωσε η ίδια μαζί με τον make up artist της, Mario Dedivanovic. Το tutorial που ανέβασε στο app της αφορούσε το πρωινό μακιγιάζ της στο οποίο χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά eyeliner.

Ειδικότερα:

Χρησιμοποιεί το MAC Eye Kohl, απόχρωση Smolder, το οποίο τοποθετεί κατά μήκος του κινητού βλεφάρου ανασηκώνοντας ελαφρώς και το βλέφαρο ώστε να πάει το προϊόν πολύ κοντά στη ρίζα.

Χρησιμοποιεί το MAC Liquid Liner, απόχρωση Boot Black,για να κάνει την πρώτη γραμμή πιο έντονη και σχηματίζει τις εξωτερικές γωνίες.

Χρησιμοποιεί το Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil, απόχρωση Smog, πολύ κοντά στην ρίζα του κάτω βλεφάρου για να τονίσει με τον χρυσό τόνο το χρώμα των ματιών της.

604214460904_247eyepencil_smog_alt2

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα