Δες πώς μεταμορφώθηκε ένα σπίτι 100 ετών!

By

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και το πιο παλιό σπίτι μπορεί να μεταμορφωθεί σε παράδεισο με τις σωστές κινήσεις και τη σωστή διακόσμηση. Όταν ένα ζευγάρι από την Αυστραλία είδε το παρακάτω εξοχικό αντί να μείνει στα ελαττώματά του που ήταν πολλά είδε την ουσία.

Ήταν ένα σπίτι φωτεινό που τους έδινε την αίσθηση του σπιτικού και αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να το αγοράσουν και να προχωρήσουν στην ανακαίνισή του. Δες πώς είναι σήμερα και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Η φιλόξενη είσοδος: Η είσοδος του σπιτιού είναι αρκετά απλά διακοσμημένη αλλά είναι φωτεινή και σε γεμίζει -με το που τη βλέπεις- θετική ενέργεια. Το μεγάλο φυτό στη μια γωνιά της ομορφαίνει ακόμα πιο πολύ το χώρο.

kl_spiti01

Mια ήσυχη γωνιά: Πέρα από το vintage τραπέζι που με τρελαίνει σε αυτή τη γωνιά, εντυπωσιακή είναι και η κουνιστή καρέκλα στην οποία μπορεί κανείςνα χαλαρώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο και απολαμβάνοντας τον καφέ του.

kl_spiti

Ένα στιλάτο σαλόνι: το σαλόνι έχει πολύ στιλ ενώ σε αυτό συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία το λευκό με το μαύρο. Το στρογγυλό χαλί στο πάτωμα είναι επίσης πολύ όμορφο.

kl_spiti02

Μια χωριάτικη κουζίνα: Αυτήν την κουζίνα την αγαπώ. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που συνδυάζεται το λευκό των πάγκων με το ξύλινο τραπέζι και την ασημί-γκρι ηλεκτρική κουζίνα που δίνει την αίσθηση πως είναι παλιά και vintage. Επιπλέον η πρασινάδα που έχει προστεθεί στο χώρο του χαρίζει ζωντάνια και του δίνει χαρακτήρα.

kl_spiti05

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News